EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39326 tot 39330 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

“Belastingbetaler heeft het jarenlang te makkelijk gehad”

In de VS blijft het borrelen omtrent het voornemen van de regering Obama om de belastingen te verhogen. Niemand betaalt graag belastingen, maar de Amerikanen misschien nog het minst van allemaal. Nochtans hebben precies die Amerikanen weinig te klagen gehad van de taxman.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX opent licht lager

De AEX opent dinsdag naar verwachting licht lager, vanwege de voortdurende zorgen omtrent de dreigende fiscal cliff in de VS, waarbij de onderhandelingen tussen de Democraten en Republikeinen in een impasse lijken te verkeren.

De AEX sloot maandag 0,3% hoger op 337,28 punten. Onderbeurs noteerde de index licht hoger dan de vorige hoogste notering onderbeurs van 2012, op 340,47 punten. De Midkap sloot onveranderd op 524,13 punten. De ASX steeg op het slot 0,3% naar 389,09 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Ministers van financien eurozone bespreken twee nieuwe bailouts

Een week na het vastleggen van een schuldenverlichting-plan voor Griekenland, kwamen de ministers van financien uit de eurozone maandag bijeen om twee andere reddingsoperaties te bespreken binnen het valutablok, e e n voor Cyprus en e e n voor de Spaanse banken.

Spanje kwam op maandag met een officiele aanvraag voor circa EUR40 miljard uit het reddingsfonds van de eurozone, om de banken te herkapitaliseren. Het langverwachte verzoek komt ver onder de EUR100 miljard uit die de eurozone bereid was te lenen voor de herkapitalisatie. "De situatie is daar verbeterd", meldt de Oostenrijkse minister van financien Maria Fekter.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

'Lagere opening AEX'

De beurs in Amsterdam opent naar verwachting lager, in navolging van de lagere slotstanden op Wall Street. Beleggers blijven bezorgd over de begrotingsruzie in de VS.

,,De AEX opent 1 tot 2 punten in de min als gevolg van de koersverliezen in New York. De impasse in de begrotingsonderhandelingen in de VS duurt voort nadat het Witte Huis een nieuw voorstel van de Republikeinen heeft afgewezen. De hakken worden daar steeds dieper in het zand gezet. Ook blijft Griekenland op de achtergrond spelen", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Pensioenfonds neemt risico met beleggingen

Pensioenfonds Zorg & Welzijn wil meer risico nemen met beleggingen. Daarmee wil het fonds voor medewerkers in de zorg als eerste in Nederland ‘het nieuwe pensioen’ invoeren. Het fonds verwacht zo hogere pensioenen te kunnen uitkeren. Een lager pensioen vindt het fonds niet acceptabel, meldt de NOS dinsdag.

Lees verder op hlne.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs