EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39326 tot 39330
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Amerika is Griekenland in het groot

Amerikaanse media hebben er een handje van om de vinger naar Europa te wijzen als het economisch tegenzit. Vaak wordt de Europese schuldencrisis aangedragen als reden voor een daling van de Amerikaanse aandelenmarkt, ook als er niet direct een verband zichtbaar is. Nu slaat David Böcking terug met een artikel op Der Spiegel. Amerika heeft meer gemeenschappelijk met de 'probleemlanden' in de eurozone dan menigeen denkt.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

ECB publiceert rapport over virtueel geld

De ECB publiceerde onlangs een rapport over digitale geldsystemen, zoals Bitcoins en Linden dollars. Sinds de uitbraak van de financiële crisis is er meer aversie tegen fractioneel bankieren en het 'beleid' van centrale banken om meer geld in de economie te pompen. Als gevolg hiervan werden nieuwe initiatieven ontwikkeld, waarvan Bitcoins de meest bekende is. Door de toenemende populariteit van alternatief geld werd ook de aandacht van de ECB getrokken.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Wall Street opent in de min

In New York zijn de Amerikaanse beurzen vrijdag in de min geopend. De bezorgdheid over de economische situatie in Europa en de dreigende begrotingsproblemen in de Verenigde Staten bleven zorgen voor terughoudendheid. Ook wordt gewacht op een toespraak van president Barack Obama.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Oeso: Chinees in 2060 25% rijker dan Amerikaan

In 2060 ziet de wereld er totaal anders uit dan nu. China en India zijn de grootste economieën en het inkomen per hoofd in China is dan hoger dan in de VS.

In 2060 ziet de wereld er totaal anders uit dan nu. China en India zijn de grootste economieën en het inkomen per hoofd in China is dan hoger dan in de VS.

Dat voorspelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso) in een rapport. Verwacht wordt dat het inkomen per hoofd van de bevolking in niet-Oesolanden ruwweg met 3% per jaar zal groeien, tegen maar 1,7% in de Oesolanden. Hierdoor zal het inkomen per hoofd in de armste landen verviervoudigen, terwijl het in de rijkste landen slechts zal verdubbelen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Euro naar laagste niveau in twee maanden

Onzekerheid rond Griekenland leek de belangrijkste boosdoener. Griekenland is in afwachting van de uitbetaling van de volgende tranche noodleningen van internationale geldschieters ter waarde van 31,5 miljard euro.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs