EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39336 tot 39340 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Zilver: Hogere versnelling

Zilver is al jaren mijn favoriet en dat is niet veranderd, ondanks alle forse prijsbewegingen in de voorbije jaren. Voor alle duidelijkheid: het witte edelmetaal is geen belegging voor hartpatiënten.

Zilver is al jaren mijn favoriet en dat is niet veranderd, ondanks alle forse prijsbewegingen in de voorbije jaren. Voor alle duidelijkheid: het witte edelmetaal is geen belegging voor hartpatiënten.

De prijs vertrok in 2003 van 4 dollar per ounce tot 20 dollar in 2007, waarna de prijs halveerde tot minder dan 10 dollar in de maanden nadien. Vervolgens maakte de zilverprijs een ommezwaai en koerste richting 50 dollar per ounce in 2010!

Maar ook ditmaal werden beleggers in zilver niet gespaard van de misselijkmakende volatiliteit. De prijs donderde naar beneden van 50 tot 26 dollar per ounce in enkele weken. Inmiddels herstelde de zilverprijs weer en handelen we vandaag rond 33 dollar.

Lees verder op iex.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Eric Sprott op de koffie bij Lauren Lyster: “Zilver wordt dé belegging!”

Eric Sprott was te gast bij Lauren Lyster van om de ontwikkelingen op de goud- en zilvermarkt te bespreken. Sprott ziet in de toekomst grote problemen van krapte in beide markten, waarbij hij vooral benadrukt dat de kleine omvang van de zilvermarkt voor een explosieve situatie kan gaan zorgen.

Voor Sprott staat het ontegensprekelijk vast dat zilver dé belegging van het decennium wordt. De aanstaande stijging van de zilverprijs zal iedereen verbazen…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

'Vastgoedprijzen zakken wellicht met 20 procent'

Wie eigenaar is van een woning, moet er niet op rekenen dat de prijs van zijn huis of appartement de volgende jaren nog gaat stijgen zoals dat de afgelopen drie decennia het geval was. Waarschijnlijker is dat de prijzen van de woningen de volgende jaren dalen met 10 tot 20 procent. Dat zegt Danny Reweghs, directeur strategie Inside Beleggen in een reactie op de waarschuwing van de Nationale Bank dat ook in België het risico op een vastgoedcrisis bestaat.

Ook in België is er een risico op een vastgoedcrisis, zegt Luc Coene, gouverneur van de Nationale Bank. Moeten eigenaars van een woning vrezen voor een forse waardevermindering van hun eigendom? Drie vragen aan Danny Reweghs, directeur Moneytalk.

Lees verder op knack.be
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

CEO’s: Grondstofprijzen ‘extreem zorgwekkend’

Meer dan de helft van de CEO’s ziet energie- en grondstofkosten als het grootste dreigement voor economische groei. De kwestie staat daarmee voor het eerst bovenaan de zorgenlijst.

Dat blijkt uit een jaarlijks rapport van adviesbureau PwC onder bijna 800 CEO’s uit Noord- en Zuid-Amerika, Europa, Azië, het Midden-Oosten en Afrika. Inmiddels ziet 53 procent van de CEO’s de kosten voor energie en grondstoffen als de grootste bedreiging voor hun bedrijfsvoering – een stijging met 7 procent ten opzichte van vorig jaar. Van de West-Europese CEO’s noemt bijna een kwart de situatie zelfs extreem zorgwekkend.

Lees verder op duurzaambedrijfsleven.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Beurzen hoger in rustige handel

De Europese beurzen wisten dinsdag kleine winsten te boeken in een rustige handelssessie. Beleggers koesteren een sprankje hoop dat de zogeheten 'fiscal cliff' in de Verenigde Staten kan worden afgewend. Daarnaast wordt gewacht op de Amerikaanse centrale bank, die later op de dag begint aan een tweedaagse beleidsvergadering.

,,Het optimisme duurt voort. De verwachting dat de bedrijfswinsten in het vierde kwartaal niet dramatisch zullen inzakken blijft zorgen voor een positieve stemming. Ook is er hoop dat er voor het einde van het jaar een oplossing komt voor de fiscal cliff. In Amsterdam reageert DE Master Blenders positief op het vertrek van de CEO. Beleggers hopen dat zijn vervanger het bedrijf sneller op de rit weet te krijgen'' aldus analist Jos Versteeg van Theodoor Gilissen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs