EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39346 tot 39350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Beurzen opnieuw hoger

De Europese beurzen trokken zich vandaag op aan mooie Chinese groeicijfers en aan het afronden van de Spaanse financieringsbehoeften. In Brussel ging de Bel20 0,77 procent hoger tot 2.393,02 punten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Top 20 grootste muntmanipulators van de wereld

De manipulatie van de Yuan door de Chinese centrale bank was een hot topic in de Amerikaanse presidentsstrijd. Nu Romney verloren heeft, is in eerste instantie een mogelijke muntoorlog vermoedelijk vermeden. Maar China is verre van het enige land dat deze manipulaties doorvoert.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Groot obligatiefonds krijgt vertrouwen in Spanje en Italië

Pimco, eigenaar van 's werelds grootste obligatiefonds, krijgt meer en meer vertrouwen in de crisisaanpak in Spanje en Italië en heeft daarom besloten meer staatsobligaties van de landen te kopen. 

Dat zei het hoofd van de Duitse tak van Pimco, dat eigendom is van verzekeraar Allianz, donderdag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Griekse deadline gebetonneerd

Olli Rehn, de Finse Europese Commissaris van Economische Zaken, bevestigde het vandaag nogmaals: maandag 26 november moet er definitief overeenstemming over hulp aan Griekenland zijn. Alle voorwaarden daartoe zijn vervuld, zo verklaarde Rehn aan iedereen die er nog aan twijfelde.

Hij verwacht dat alle deelnemers aan de gesprekken zich maandag met een positieve ingesteldheid in Brussel zullen aanmelden, er mag de onderhandelingen geen sprake zijn van taboes. Ergens klonk in de oren van Rehn toch een zekere ongerustheid door.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Cyprus heeft nood aan 17 miljard euro steun

Cyprus heeft voor de periode 2012-2016 nood aan 17 miljard euro steun. Dat kondigde de Cypriotische minister van Financiën, Vassos Shiarly, vandaag aan. Het land zit momenteel in een recessie en onderhandelt voor verkrijgen van financiële steun met de trojka- De Europese Unie, de Europese Centrale Bank ECB en het Internationaal Muntfonds IMF.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs