EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39346 tot 39350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Bank of America: Goudprijs eind 2014 naar $2.400 per troy ounce

Bank of America verwacht dat de goudprijs eind 2014 een niveau zal bereiken van $2.400 per troy ounce, een stijging van 40% ten opzichte van de goudprijs op het moment van schrijven. De afgelopen tien jaar steeg de goudprijs jaarlijks met gemiddeld 18%, dus Bank of America impliceert hiermee dat die trend zich nog zeker twee jaar voort zal zetten in het huidige tempo.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Column Kees de Kort | Liever slecht nieuws dan onzekerheid

De Nederlandsche Bank is heel wat pessimistischer over 2013 dan het Centraal Planbureau. "De neerwaartse bijstelling van DNB past in het patroon dat al een paar maanden zichtbaar is", zegt BNR's Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Wie gaat dat betalen?

"De wil om de mensheid te redden is vrijwel altijd een voorwendsel voor de wil over anderen te regeren"

"De wil om de mensheid te redden is vrijwel altijd een voorwendsel voor de wil over anderen te regeren"

Het probleem met de staatsschuld wordt nog erger dan we denken.

Velen zijn somber over het aflossen van de staatsschuld. Een onderbelicht aspect hierbij is de ontwikkeling van de beroepsbevolking. De schuld wordt betaald door de productieven. Om een goed beeld te krijgen moeten we niet kijken naar de schuld per inwoner maar naar de schuld per productieve arbeidskracht.

De staatsschuld wordt betaald door de productieve beroepsbevolking, maar die neemt af.

Als alles gelijk blijft dan maakt het weinig verschil of je de schuld omslaat over alle inwoners of over alle productieven. Maar bij sterke veranderingen in de demografische samenstelling kan dit verschil wel degelijk heel groot zijn. Als we op deze manier de toekomstige ontwikkelingen in kaart brengen geeft deze manier van kijken een verontrustend beeld.

Lees verder op meervrijheid.nl
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

Goudmanipulatie geen complottheorie – Washington Times

Na het LIBOR schandaal waaruit bleek dat de rentemarkten jarenlang door een aantal grootbanken gemanipuleerd werden, komt een vergelijkbare manipulatie van de goudmarkt steeds meer in het nieuws.

Na het LIBOR schandaal waaruit bleek dat de rentemarkten jarenlang door een aantal grootbanken gemanipuleerd werden, komt een vergelijkbare manipulatie van de goudmarkt steeds meer in het nieuws.

Een columnist van de rechts-conservatieve Washington Times kan geen reguliere verklaring vinden voor de enorme verkooporders die periodiek plaatsvinden in de goudmarkt. De manipulatie is zo systematisch en overduidelijk, dat de auteur beweert dat het hier gaat om een verborgen samenwerking op grote schaal, en niet om een gerucht uit de hoek van de complottheorieën. De auteur ontkent een ‘goldbug’ te zijn, maar ziet een logische inverse correlatie tussen de waarde van goud en dat van papieren geld.

Lees verder op CD Fund.com
Geplaatst op: dinsdag 11 december 2012

'Sancties zorgen voor recessie in Iran'

De olie-export van Iran is aanzienlijk gedaald, terwijl de inflatie hard oploopt en de nationale munt een groot deel van zijn waarde is kwijtgeraakt.

Het IIF verwacht dat de Iraanse economie dit jaar met 3,5 procent krimpt na een groei van 1,2 procent in 2011. De inflatie zal uitkomen op ongeveer 50 procent.

De Verenigde Staten en Europa hebben de handel met Iran aan banden gelegd om het land te dwingen af te zien van zijn nucleaire programma.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs