EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39361 tot 39365 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Total US-Schuldenberg bereikt $16.369.548.799.604,93

And so the US debt ceiling of $16.394 trillion is now just $63 billion away.

And so the US debt ceiling of $16.394 trillion is now just $63 billion away.

Furthermore, once Thursday's Bill auction adds another $26 billion in net debt, the ceiling will be a tiny $40 billion off, or just one week's worth of net debt issuance away, which is why the Treasury just warned the debt ceiling will be breached in a few weeks. At that point, just like in August 2011, the Treasury will have no choice but to start raiding the G-fund, and other sundry government retirement funds, until such time in February or latest March, when the debt ceiling debate, and hike, can be no longer postponed.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: dinsdag 4 december 2012

Europa keurt steun aan Spaanse banken goed

De ministers van Financiƫn van de eurozone en de raad van bestuur van het noodfonds ESM hebben zoals verwacht het licht op groen gezet voor de uitbetaling van 39,5 miljard euro noodsteun aan de Spaanse bankensector. Zo raakte vanavond bekend na afloop van de Eurogroep.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Republikeinen doen nieuwe voorstellen

De Republikeinen in het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden zien mogelijkheden om de komende 10 jaar 2200 miljard dollar (1700 miljard euro) te bezuinigingen op de uitgaven van de overheid. Dat lieten ze maandag weten in een brief aan de Amerikaanse president Barack Obama.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Terugval industrie zet Wall Street op verlies

De beurzen op Wall Street stonden maandag de hele dag op verlies. Tegenvallende berichten over de Amerikaanse industrie kwamen bovenop de aanhoudende zorgen over de begrotingsruzies in de Amerikaanse politiek.

Ruim een half uur voor het slot stond de Dow-Jonesindex 0,4 procent lager op 12.975 punten. De S&P 500 zakte 0,4 procent tot 1410 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq daalde 0,3 procent tot 3002 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Wellink: ECB-toezicht is noodoplossing

Het toezicht op de Europese banken kan niet permanent in handen worden gelegd van de Europese Centrale Bank (ECB). Dat stelt de voormalige centralebankpresident Nout Wellink in een interview met de Duitse krant Handelsblatt dat dinsdag wordt gepubliceerd.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs