EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
60
kliks
21
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39381 tot 39385 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Justin Smirk voorziet forse prijsstijgingen bij de industriële grondstoffen

Zijn naam is Justin Smirk, hij werkt voor Westpac Banking Corp. in Sydney en geldt als één van de beste voorspellers van de evolutie van de grondstoffenprijzen in de wereld. Hij kwam 2 kwartalen op rij als beste voor de dag bij een Bloomberg-onderzoek van 25 specialisten.

Smirk is zeer positief voor de industriële metalen, hij verwacht dat de prijzen tot het midden van volgend jaar sterk zullen stijgen onder druk van een aantrekkende economie in China. Die heeft volgens Smirk het ergste achter de rug en staat aan de vooravond van een nieuwe boomperiode.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Renault: 1300 man nodig voor Spanje

Jawel, het komt nog eens voor dat er banen bij komen...

Jawel, het komt nog eens voor dat er banen bij komen...

Renault gaat na een nieuw akkoord met de vakbonden op zoek naar 1.300 nieuwe werknemers voor zijn vier Spaanse fabrieken.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Nikkei-index op hoogste niveau in half jaar

Op de beurs van Tokio is de Nikkei-index 1,56 procent hoger geëindigd tot het hoogste niveau in meer dan zes maanden tijd. Reden is de dalende koers van de yen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

Amerikaanse banken lenen opnieuw geld aan Europa

De banken in de VS hebben het in eigen land moeilijk nog om kredietwaardige klanten te vinden, zodat andere kanalen aangeboord worden. Vreemd genoeg zijn die Amerikaanse banken wel bereid om geld te lenen in Europa, terwijl ons werelddeel nog altijd door de eurocrisis heen en weer geschud wordt.

Griekenland en Spanje duiken zowat dagelijks in de krantenkoppen op, maar daar storen de Amerikaanse bankiers zich blijkbaar niet zo veel aan. Integendeel zelfs, ze maken van de crisis gebruik om business af te snoepen van hun Europese branchegenoten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

'Hogere opening AEX'

De beurs in Amsterdam zal donderdag hoger openen. Ook de andere Europese beurzen zullen met winsten beginnen. De Europese aandelenmarkten varen donderdag op eigen kompas aangezien Wall Street gesloten zal blijven vanwege Thanksgiving Day.

,,De AEX begint 1 tot 2 punten hoger in navolging van de kleine koerswinsten op Wall Street. Een negatieve reactie op het uitstel van een akkoord over verdere steun aan Griekenland is uitgebleven. Daarnaast zorgt de wapenstilstand in de Gazastrook voor enige rust op de markten. Het zal vandaag naar verwachting ook rustig blijven aangezien de beurzen in de VS gesloten zijn", aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs