EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39386 tot 39390 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

“Federal Reserve zal tot in het oneindige dollars blijven bijdrukken”

In het begin van november vorig jaar kwam “Currency Wars: The Making of the Next Global Crisis” op de markt, een boek van de hand van James Rickards. In het Angelsaksisch taalgebied is het al uitgegroeid tot een cultboek, sommige investeerders hebben het tot de status van bijbel verheven.

Wat heeft Rickards ons te vertellen dat zo bijzonder is? De Federal Reserve zal volgens de auteur tot in het oneindige geld blijven bijdrukken, een visie die tot dusver door de realiteit werd ingehaald. Sinds de releasedatum is de Fed geld blijven drukken dat het een lieve lust is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Gaan pensioenfondsen de arbeidsmarkt vlot trekken?

Dag na dag en avond na avond wordt er ellende over ons uitgestort via het Journaal en andere nieuwsrubrieken. Massaontslagen, een vastzittende woningmarkt, uit de hand lopende kosten van de zorg (door vergrijzing?), restschulden door een te hoge hypotheek en dreigende kortingen op de pensioenen. Zomaar een paar onderwerpen uit het dagelijkse nieuws.

De oorzaak van vrijwel alle problemen is terug te voeren naar het ongrijpbare ding met de naam “Vertrouwen” en de vraag: “Hoe ziet mijn eigen toekomst er uit?”

Lees verder op hi-re.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Vraag bedrijfsauto's in Europa zakt verder in

De vraag naar bedrijfsauto's in Europa is in oktober gedaald met 9,4 procent ten opzichte van een jaar eerder.

De vraag naar bedrijfsauto's in Europa is in oktober gedaald met 9,4 procent ten opzichte van een jaar eerder.

Over de eerste 10 maanden van het jaar daalden de verkopen met 10,6 procent tot 1,4 miljoen voertuigen. In Cyprus, Griekenland en Portugal was de daling over deze periode met rond de 50 procent het grootst.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

AEX opent met winst

De beurs in Amsterdam is met winst geopend. Ook de andere Europese beurzen begonnen hoger. Het akkoord in Brussel over de verdere noodsteun aan Griekenland zorgde voor opluchting onder beleggers.

De AEX-index in Amsterdam noteerde na enige minuten handelen 0,6 procent hoger op 332,93 punten. De MidKap-index klom 0,4 procent tot 518,40 punten. De beurzen in Londen, Parijs en Frankfurt stegen tussen 0,5 en 0,7 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Fiscal cliff kan werkloosheid VS tot 9 % laten lopen

In de VS stijgt de spanning, het Congress is terug van een verlengd Thanksgiving Day weekend en dus kunnen de onderhandelingen over de ‘fiscal cliff’ opnieuw opgestart worden. De standpunten van de onderhandelaars staan nog lijnrecht tegenover elkaar.

Kort samengevat willen de democraten de belastingen verhogen, de republikeinen geven de voorkeur om bepaalde aftrekposten te elimineren. De inzet is hoog, de zenuwen staan gespannen. Het Congressional Budget Office waarschuwde dat een aanvaring met de ‘fiscal cliff’ de werkloosheid in de VS kan doen stijgen tot 9 %.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs