EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39391 tot 39395
Geplaatst op: dinsdag 30 oktober 2012

Miljardenschade verwacht door Sandy

We zien Ben Bernanke al popelen om zich te snellen naar de drukpersen om onderstaande te kunnen compenseren. Het zal de werkgelegenheid in ieder geval ten goede komen.

We zien Ben Bernanke al popelen om zich te snellen naar de drukpersen om onderstaande te kunnen compenseren. Het zal de werkgelegenheid in ieder geval ten goede komen.

De materiƫle schade door orkaan Sandy kan oplopen tot 20 miljard dollar (15,5 miljard euro).

Dit schatten deskundigen uit de verzekeringssector, aldus nieuwszender CNN maandagavond.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

LIVE: Volg Orkaan Sandy

Aangezien de beurzen in de VS gesloten zijn vanwege de storm Sandy, kwamen op de volgende LIVE RADAR uit die iedere 2 minuten een update geeft van de stand van de orkaan.

Intussen is de storm aan land gekomen en werden er enorme overstroming en stroomonderbrekingen gemeld in NY.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Amerikaanse economie kan gas geven

De ontwikkelingen op het gebied van horizontaal boren en fracking in zowel de VS als Canada zijn de laatste jaren spectaculair. Er wordt zo veel gas opgeboord dat in de Verenigde Staten de prijs van aardgas inmiddels veel lager ligt dan in Europa en Aziƫ.

Ter illustratie: waar Amerikaans natural gas rond 3,20 dollar kost, moet voor het Europese equivalent ervan omgerekend 17 dollar worden neergeteld.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Griekse banken wederom in de problemen

greeceEr was maandag weer crisisberaad in Griekenland tussen de Minister van Financiën (de beste man heet Yannis Stournaras en lag vorige week nog in het ziekenhuis) en de Griekse banken federatie. Op de agenda stond maar één punt; de Griekse banken. De optie dat Griekse banken de fors in waarde gedaalde Griekse staatsobligaties zouden kunnen inwisselen voor nieuwe obligaties die door het ESM zullen worden uitgegeven, werd uitgesloten

[...]

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Wat is de grootste bubbel aller tijden ?

De wereld kan worden onderverdeeld in twee groepen landen: ten eerste de landen met een handelsoverschot, ten tweede de landen met een handelstekort. Landen met een handelsoverschot zijn netto exporteurs, ze exporteren meer goederen dan ze importeren. Landen met een handelstekort zijn netto importeurs, ze importeren meer goederen dan ze exporteren.

[...]

Lees verder op Biflatie.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs