EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39396 tot 39400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Spanje leent goedkoper op geldmarkt

De Spaanse staat heeft dinsdag 4,1 miljard euro opgehaald met de veiling van kortlopende staatsobligaties. De rentes op de leningen waren lager dan bij eerdere veilingen en de opbrengst kwam hoger uit dan vooraf werd beoogd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

OESO: ook volgend jaar nog krimp in eurozone

De economie van de 17 eurolanden krimpt ook volgend jaar nog, met 0,1 procent. Dat voorspelt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO), die eerder voor 2013 nog uitging van een groei met 0,9 procent. Dit jaar voorziet de OESO een krimp van 0,4 procent, dat was 0,1 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Akkoord over steun Griekenland kost Nederland 1 miljard

Door de verslechterde economische situatie kon Athene niet meer voldoen aan eerder gemaakte afspraken. De Griekse staatsschuld bedraagt op dit moment 176 procent van het bbp. De lidstaten en het IMF zijn het eens geworden over een aantal maatregelen om de schuld houdbaar te maken op de lange termijn. Zo worden de rentes van leningen verlaagd en wordt de looptijd van de leningen verlengd.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Staat haalt 2,4 miljard euro op

De Nederlandse staat heeft dinsdag 2,4 miljard euro opgehaald met de heropening van een langjarige lening. Dat meldde het Agentschap van de Generale Thesaurie.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

'Griekse steun niet voldoende'

Dinsdagmorgen - erg vroeg - heeft voorzitter van de Eurogroep Junker aangekondigd dat er een politiek akkoord is bereikt over Griekenland. Erg leuk nieuws, maar volgens analisten van SocGen is het niet voldoende. De Griekse deal biedt uitstel voor Griekenland, in ieder geval tot na de Duitse verkiezingen, maar uiteindelijk is er meer geld nodig.

Lees verder op optieblog.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs