EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3941 tot 3945 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

“Koop de Euro op de dips”

De euro wist in de maand maart ten opzichte van de dollar in waarde te stijgen. Ook al moest de euro tijdens de laatste handelsdagen van de maand nog wat terrein inleveren, toch draait het sentiment steeds meer in het voordeel van de Europese munt. Zo laten onder andere strategen van Societe Generale en Rabobank weten dat ze verwachten dat de euro de komende maanden flink terrein zal gaan terugwinnen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Deze high-tech grondstoffen moet u hebben!

Dit zijn wat ons betreft de beste marktsegmenten, om te profiteren in tijden van oplopende inflatie. En die prijsstijgingen, worden inmiddels hardnekkig.

Daar waar we eerder nog inflatie op hoofdlijnen zagen oplopen – inclusief energie en voeding – zien we nu ook dat de kerninflatie – exclusief energie en voeding – drastisch begint op te lopen.

Volgens de statistieken en projecties, kan er volgend jaar, rond deze periode, sprake zijn van circa 3% of meer. Vergeet niet, we komen van minder dan 1% (!) aan het begin van dit decennium.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

TA Zilver Analyse Roy - 2017 | week 14

Afgelopen week werd het herstel van de zilverkoers voortgezet, na de bodemvorming op $16.83 en de hapering rond het 50 d. MA werd het 200 d. MA op de korrel genomen. Op maandag werd een flinke stap richting het 200 d. MA gezet waarbij het MA niet alleen werd getest maar op slotbasis zelfs doorbroken.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Klaas Knot: ECB kan stimulering snel afbouwen

Volgens Klaas Knot kan de ECB binnen twaalf maanden haar stimuleringsprogramma afbouwen en de rente weer verhogen. Volgens de president van de Nederlandsche Bank zien de economische vooruitzichten van de Eurozone er weer beter uit en is het gevaar van deflatie duidelijk geweken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 4 april 2017

Xi Jinping en Trump ontmoeten elkaar: strateeg vs beginner

De eerste week van april zal op politiek topniveau alvast een historische week worden. De Amerikaanse president Trump ontmoet namelijk de Chinese president Xi Jinping waarbij de sfeer op dit moment te snijden is.

De geplande ontmoeting tussen Xi Jinping en Trump is er één van het allerhoogste niveau waarbij een oude en nieuwe wereldmacht elkaar ontmoeten. In tegenstelling tot Obama is Trump niet bepaald een man van het compromis, noch een goed strateeg. Xi Jinping daarentegen heeft diverse troefkaarten in handen welke hij niet zomaar zal weggeven.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs