Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 3941 tot 3945
Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: vrijdag 18 november 2016

‘Inside information’ over goud- en zilvermarkt

Pssstt… Wil je eens een geheim over de goudmarkt horen?

In de afgelopen dagen deden zich weer de wildste verhalen de ronde over goud. Vooral nu enkele grote beleggers (een deel van) hun goud verkochten, gaan de doemverhalen weer vlotjes over tafel.

Helaas levert dit veel ruis op.

Fundamenteel gaat het goud immers voor de wind:

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 18 november 2016

Dollar op hoogste niveau in 13 jaar – Deutsche Bank ziet groot gevaar

De Amerikaanse dollar is uit zijn 2 jaar durende consolidatiepatroon gebroken. Op 17 november sloot de USD index boven het niveau van maart 2015. Dit is het hoogste niveau sinds maart 2003. Deutsche Bank ziet de dollar nog verder stijgen door een “Once In A Century Event” dat zich voltrekt over de wereld.

De Amerikaanse dollar sloot gisteren rond het niveau van 101, net boven het record van 100,71 in 2015. Sinds de overwinning van Donald Trump zit de Amerikaanse dollar in een sterke opwaartse beweging.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 18 november 2016

Euro daalt naar laagste waarde van het jaar

De waarde van de euro ten opzichte van de dollar is vrijdag gezakt naar het laagste niveau van het jaar. 

De Europese munt staat sinds de verkiezing van Donald Trump als president van de Verenigde Staten onophoudelijk onder druk en is daardoor bezig aan de langste negatieve reeks sinds de invoering van de munt in 1999.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 18 november 2016

'Volkswagen schrapt wereldwijd dertigduizend banen'

Volkswagen schrapt wereldwijd dertigduizend banen als onderdeel van een nieuwe strategie. 

De ontslagronde wordt de komende vier jaar doorgevoerd, melden verschillende media vrijdag op basis van anonieme bronnen. 23.000 banen zouden verloren gaan in Duitsland. 

Door meer in te zetten op de fabricage van elektrische auto's worden wel negenduizend banen gecreëerd. 

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 18 november 2016

Wanneer je vrienden niet over geld praten … heb je nieuwe vrienden nodig

De meeste mensen worden opgevoed met het idee dat geld de bron is van alle kwaad, dat er over geld niet gesproken mag worden. Wie arm is of in de middenklasse leeft, heeft alle recht om te klagen over een tekort aan geld maar wanneer je rijk bent, is dat geld ineens taboe. Het is een taboe dat doorbroken mag worden, zegt self-made miljonair Grant Cardone.

Wanneer mensen met veel geld praten over hun nieuwste auto of hun zoveelste vakantie, is het net alsof die persoon met een vork over een bord krast. Wanneer over geld praten voelt als een belediging, kan je maar beter met andere mensen praten, aldus Cardone.