EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3941 tot 3945
Geplaatst op: zondag 15 januari 2017

Standard & Poor's bevestigt AA-rating België

Ratingbureau Standard & Poor's (S&P) blijft na een nieuwe evaluatie de kredietwaardigheid van België goed inschatten. Ons land krijgt de rating AA, de op één na hoogste. S&P stelt niet meteen een verlaging van de score in het vooruitzicht, op voorwaarde dat de regering de begroting niet onverwacht laat ontsporen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 15 januari 2017

De favoriete grondstof van Donald Trump!

Zoals u wellicht weet, volgen we niet enkel edelmetalen: we volgen het brede grondstoffencomplex. En hebben altijd een boontje voor de afgestrafte, achtergebleven activa. Vast abonnees van het Grondstoffen Rapport weten dat uranium al enige tijd op het verlanglijstje staat. Een grondstof die, net zoals goud, jaren in een diepe depressie zat. Maar ook hier keerde het tij, toen Trump zeker was van de zege…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 januari 2017

Bitcoin kan fors stijgen wanneer de Bitcoin ETF wordt goedgekeurd

Save the date: 11 maart 2017. Dat is de dag dat de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC) beslist of de Winklevoss broers hun Bitcoin ETF mogen lanceren. Een goedkeuring van deze ETF zal meer dan waarschijnlijk een positief effect hebben op de prijs van de populaire digitale cryptomunt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 15 januari 2017

Schäuble pleit voor afbouwen soepel monetair beleid

Als het van de Duitse Minister van Financiën afhangt, wordt de stimulus van de Europese Centrale Bank dit jaar nog teruggeschroefd. Dat zei hij vrijdag tijdens een interview met de Süddeutsche Zeitung. Volgens hem moet de ECB het soepele monetaire beleid terug verstrakken en het beleid normaliseren, net zoals de Federal Reserve.

Wolfgang Schäuble laat er geen twijfel over bestaan, het opkoopprogramma en het stimuleringsbeleid van de Europese Centrale Bank wordt dit jaar best afgebouwd. Hij weet dat dit geen simpele taak is omdat de Europese economie en bedrijven het financieel klimaat nu zo gewoon zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 15 januari 2017

Opgeteld gaat het wel

2016 is net een beetje beter afgelopen dan we gedacht hadden, maar dat betekent niet dat de gewone man hier ook iets van merkt, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort: 'Blijkbaar zijn er vrij veel mensen die er nog niet zo van overtuigd zijn.'

Lees verder op BNR.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs