EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39431 tot 39435 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Bondsdag keurt nieuwe hulp aan Grieken goed

De Duitse Bondsdag heeft vrijdag zoals verwacht met een ruime meerderheid ingestemd met aanvullende Europese steun aan Griekenland. Die instemming was nodig omdat het Constitutionele Hof in Karsruhe eerder dit jaar bepaalde dat de Duitse regering al zijn beslissingen in het kader van de bestrijding van de eurocrisis aan het parlement moet voorleggen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Eindejaarssprint: veel meer huizen verkocht

Huizenzoekers proberen nog snel hun slag te slaan, voordat de regels per 1 januari veranderen. Deze maand zijn volgens de Nederlandse Vereniging van Makelaars een kwart meer huizen verkocht in vergelijking met vorige maand.

Lees verder op rtl.nl
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

“Akkoord over Griekenland voedt alleen de illusie dat een oplossing dichterbij komt”

Darrell Delamaide, politieke columnist voor MarketWatch in Washington, vreest dat Europa van de ene illusie in de andere valt. De overheden hebben na een spelletje touwtrekken een overeenkomst over Griekenland bereikt, maar veel meer dan een fata morgana is die niet.

Er is namelijk niets opgelost, alles wat Europa en zijn medeplichtingen doen is de problemen voor zich uitschuiven in de hoop dat die vanzelf opgelost worden. Het spreekt vanzelf dat dit klinkklare onzin is, problemen verdwijnen niet zonder een gefundeerde oplossing.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Werkloosheid eurozone loopt verder op

De werkloosheid in de eurolanden is in oktober gestegen tot het recordniveau van 11,7 procent. Dat maakte Europees statistiekbureau Eurostat vrijdag bekend.

De werkloosheid in de 17 eurolanden bedroeg in september gemiddeld 11,6 procent van de beroepsbevolking. In oktober 2011 lag het percentage nog op 10,4 procent. Vorige maand telde Eurostat 18,7 miljoen werklozen in de eurozone, dat waren er bijna 2,2 miljoen meer dan een jaar eerder.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

'Bankenunie eerste prioriteit eurozone'

Het instellen van een bankenunie en een systeem om toezicht te houden op bancaire instellingen zou de eerste prioriteit moeten zijn binnen de eurozone.

Dat zei donderdag topvrouw Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds. Volgens Lagarde moet er toezicht op alle banken binnen de eurozone worden gehouden.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs