EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39471 tot 39475 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Italianen somberder dan ooit

Het consumentenvertrouwen in Italië is in oktober gedaald tot het laagste niveau sinds het nationale statistiekbureau Istat in 1996 begon met zijn maandelijkse metingen.

De index van het consumentenvertrouwen daalde met bijna anderhalf punt naar een stand van 84,8. Een maand eerder stond de vertrouwensgraadmeter nog op 86,2 (herzien van 86,4). De gemiddelde verwachting van economen was een stijging naar 86,5.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Weer praten over Griekenland

Voor de derde keer in twee weken tijd komen de Europese ministers van Financiën vandaag in Brussel bijeen om te praten over Griekenland. Op de agenda staat de uitbetaling van zo'n 31 miljard euro uit het noodpakket.

Volgens de Franse minister van financiën zijn de eurolanden dit keer 'heel dichtbij'. De vorige bijeenkomsten liepen uit op een mislukking.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Bank of Japan verdedigt ruimer monetair beleid

De gouverneur van de Bank of Japan heeft het beleid verdedigd van de Japanse centrale bank om de economie een impuls te geven en een eind te maken aan deflatie.

De gouverneur van de Bank of Japan heeft het beleid verdedigd van de Japanse centrale bank om de economie een impuls te geven en een eind te maken aan deflatie.

Daarbij benadrukte hij dat het verruimen van het monetaire beleid een verdere waardestijging van de yen heeft voorkomen.

Tijdens een bijeenkomst met Japanse zakenlieden zei Masaaki Shirakawa dat "de toewijding van de BoJ om het monetaire beleid sterk te verruimen totdat het inflatiedoel van 1% in zicht komt, een element is geweest in het terugdringen van de sterke waardestijging van de yen", hoewel de koers van de munt "niet alleen door monetair beleid wordt bepaald".

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Mark Faber ziet het goed.

Elke cent die naar Griekenland, Portugal of andere Europese probleemlanden gaat om een failliet te voorkomen, is volslagen overbodig. De Amerikaanse Federal Reserve zal de wereld vernietigen, vele financiële instellingen worden vermorzeld en vooral armere groepen van de samenleving worden de dupe van mega-inflatie. En, niet te vergeten: onze pensioenen komen in groot gevaar. Dat oppert de wereldberoemde en gerenommeerde Zwitserse beleggingsexpert Marc Faber. „Ik ben nog niets eens pessimistisch.”

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Van de "Fiscal Cliff" springen?

De waarde van diverse aandelen daalde door het aanhoudende nieuws over de fiscal cliff. Omdat er nog geen uitsluitsel is, ziet het er naar uit dat het einde van de dalingen nog niet in zicht is. Maar er is ook een andere kant  aan de fiscal cliff, namelijk dat de cliff er uiteindelijk voor zal gaan zorgen dat de koersen van de aandelen die op dit moment dalen in korte tijd weer snel zullen oplopen.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs