Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 39471 tot 39475
Bron: RT[z]
Geplaatst: donderdag 27 september 2012

Spanje moet begrotingstekortcijfer over 2011 opwaarts bijstellen

De Spaanse regering zal zijn begrotingstekortcijfer opwaarts moeten bijstellen over 2011, om de naar schatting EUR11 miljard aan fondsen die het land aangesproken heeft voor de nationalisatie van drie banken ook in het cijfer te verwerken, meldt El Pais in zijn interneteditie van donderdag.

Bron: nu.nl
Geplaatst: donderdag 27 september 2012

'Deutsche Bank schrapt 1000 banen'

Dat meldde persbureau Reuters donderdag op basis van ingewijden. De financiƫle instelling wilde geen commentaar geven op het bericht.

De sanering wordt veroorzaakt door de grote problemen op de wereldwijde kapitaalmarkten, waardoor de resultaten bij de divisie onder druk staan. In april stelde Deutsche Bank nog geen noodzaak te zien voor personeelsreducties.

Bron: nos.nl
Geplaatst: donderdag 27 september 2012

De rente op de Spaanse staatsschuld loopt snel op

De rente op de Spaanse staatsschuld loopt snel op. Binnen een dag is de rente op tien-jaarsleningen gestegen van 5,7 naar boven de 6 procent. Beleggers vragen zich af of de Spaanse premier Rajoy de situatie wel onder controle krijgt.

Gisteren raakten honderden betogers voor de deuren van het congres slaags met de oproerpolitie. Die beelden doen het vertrouwen in Spanje weinig goed. Bovendien dreigt de regio Cataloniƫ met afscheiding van Spanje.

Bron: standaard.be
Geplaatst: donderdag 27 september 2012

AngloGold legt Zuid-Afrikaanse mijnen stil door staking

AngloGold Ashanti, de op twee na grootste goudproducent ter wereld, heeft de productie in al haar mijnen in Zuid-Afrika stilgelegd. Dat komt omdat 'een grote meerderheid' van haar 35.000 kompels in het land nu in staking is, zo heeft een woordvoerder van het bedrijf meegedeeld.

Duizenden werknemers van AngloGold Ashanti startten de staking vorige week op en krijgen dus navolging. Volgens de woordvoerder van de goudproducent verlopen de acties tot nu toe vreedzaam en werden er nog geen eisen overgemaakt.

Bron: com.cn
Geplaatst: donderdag 27 september 2012

Handel tussen Turkije en China van $25miljard naar $100miljard in 2020.

The Bank of China and Turkey's AKbank jointly launched a China business desk here Tuesday in a bid to provide various kinds of services to both Chinese and Turkish firms and enterprises.

The announcement was made by AKbank Chief Executive Officer Hakan Binbasgil and Executive Manager of Corporate Banking Unit of the Bank of China Wu Tianpeng in a press conference.