EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39476 tot 39480 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Wall Street zakt in het rood

De beurzen in New York stonden dinsdag in de middaghandel op verlies. Beleggers grepen na 2 handelsdagen met flinke winst de verlaging van de kredietstatus van Frankrijk aan om wat winst te nemen. Ook de miljardenafschrijving van computerfabrikant Hewlett-Packard drukte op de handel. Beleggers reageerden nauwelijks op een toespraak van centralebankpresident Ben Bernanke.

De Dow-Jonesindex noteerde na bijna 4 uur handel 0,7 procent lager op 12.707 punten. De brede S&P 500 zakte eveneens 0,7 procent, tot 1378 punten. Ook technologiebeurs Nasdaq stond 0,7 procent lager, op 2895 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Beurzen in België en Nederland voorzichtig verder omhoog

De beurzen in Amsterdam en België begonnen de dag iets lager dan de slotkoersen van gisteren. Na de mooie winsten van gisteren (de AEX index steeg met +1,5% en de BEL20 steeg met een mooie +2,3%) deden beleggers het vanochtend rustig aan.

Gisteravond kwam er nog slechts nieuws over de verlaging van de kredietwaardigheid van Frankrijk door kredietbeoordelaar Moody’s. Door de verlaging van de kredietwaardigheid raakt Frankrijk zijn ‘triple-A’ status kwijt. Verder was er geen tot weinig nieuws in de ochtend om de beurzen een richting te kunnen geven.

Lees verder op beursig.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Bernanke wil snel akkoord politici VS tegen 'fiscal cliff'

Amerikaanse politici moeten snel tot een akkoord komen om de zogeheten 'fiscal cliff' af te wenden. 

Amerikaanse politici moeten snel tot een akkoord komen om de zogeheten 'fiscal cliff' af te wenden. 

Dat zei de president van de Federal Reserve, het stelsel van centrale banken, Ben Bernanke dinsdag.

De angst voor de ongecontroleerde bezuinigingen en belastingverhogingen die op 1 januari dreigen te worden ingevoerd, speelt de financiële markten nu al parten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Bunds sluiten lager door optimisme over akkoord Griekenland

Duitse bunds zijn dinsdag lager geeindigd waarbij het optimisme over een mogelijk akkoord voor de Griekse schuldproblemen het sentiment beheerste.

Duitse bunds zijn dinsdag lager geeindigd waarbij het optimisme over een mogelijk akkoord voor de Griekse schuldproblemen het sentiment beheerste.

De ministers van financien van de eurozone, verzameld in de Eurogroep, zijn momenteel bijeen in Brussel om te overleggen over de kwestie Griekenland, in de hoop daar vanavond nog een akkoord te bereiken over hoe de financieringsproblemen aan te pakken, en duidelijkheid te scheppen over wanneer het land een nieuwe uitbetaling uit zijn reddingsprogramma tegemoet kan zien.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Beurs opnieuw hoger

De beurzen bouwden vandaag verder op hun elan van gisteren. In Brussel dikte de Bel20 0,52 procent aan tot een slot van 2.366,74 punten. De beleggers leken niet meteen wakker te liggen van de ratingverlagingen die Frankrijk diende te slikken. Ook het slecht onthaal van het Belgische begrotingsakkoord had hoegenaamd geen invloed op de koersvorming.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs