Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 39476 tot 39480
Bron: Aandelen.com
Geplaatst: vrijdag 5 oktober 2012

Graag je mening over mijn portefeuille

Toen deze crisis in 2008 begon, heb ik 100.000 euro op een rekening gestort en beleggers uitgenodigd om over mijn schouder mee te kijken hoe ik mijn portefeuille beheer.

Ik noemde dit mijn “INSIDERS CLUB” en de interesse voor dit product was bijzonder groot. Beleggers betaalden met plezier 297 euro per jaar voor deze trade alerts.

Deze “crisisportefeuille” presteerde de afgelopen jaren overigens 53,8% beter dan de markt. Een outperformance die kan tellen!

Ik denk er momenteel over na om het bord echter schoon te vegen en te starten met een compleet nieuwe portefeuille die ik live voor je ga beheren.

Telkens wanneer ik een transactie uitvoer, ontvang je een e-mail waarin je precies ontdekt wat ik koop, welk bedrag ik investeer en hoeveel ik wens te betalen.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 5 oktober 2012

'IMF somberder over economie eurozone'

Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) verwacht dat de economie van de eurozone dit jaar met 0,4 procent krimpt en in 2013 een minieme groei laat zien van 0,2 procent.

Dat meldde de Duitse zakenkrant Handelsblatt vrijdag op basis van een IMF-rapport over de economische verwachtingen dat volgende week dinsdag uitkomt.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 5 oktober 2012

AEX in het groen

De AEX is hoger van start gegaan.

Om 09:05 uur staat de AEX 0,4% hoger op 329 punten.

Bron: nu.nl
Geplaatst: vrijdag 5 oktober 2012

'Griekenland komt eind november in geldnood'

Zonder nieuwe hulpleningen komt Griekenland eind november in geldnood. Dat zei de Griekse premier Antonis Samaras in een vrijdag gepubliceerd interview met de Duitse krant Handelsblatt.

''Liquiditeit is van levensbelang, daarom is de volgende tranche van de hulpkredieten zo belangrijk'', stelde Samaras. Op de vraag hoe lang zijn land het nog zonder nieuwe hulpleningen kan uithouden, antwoordde hij: ''Tot eind november, dan is de schatkist leeg''.

Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 5 oktober 2012

'Staat wacht strop met belastingen'

Het nieuwe kabinet krijgt te maken met grote belastingtegenvallers.

Dat zeggen vooraanstaande fiscalisten, onder wie Flip de Kam. Volgens hem zijn het CPB en het ministerie van Financiën te optimistisch, doordat beide ervan uitgaan dat de belastinginkomsten mee zullen stijgen met de economische groei. ''Maar de afgelopen jaren is juist gebleken dat de inkomsten nauwelijks meegroeien met het bbp", aldus De Kam.