EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39481 tot 39485 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Economie VS moet beursopmars steunen

Het goede nieuws moet vooral uit de Verenigde Staten komen; in Europa zijn alle ogen weer gericht op de slepende onderhandelingen over nieuwe noodleningen voor Griekenland.

Lees verder op nuzakelijk.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Nikkei boekt opnieuw winst

In Tokio waar beleggers terugkeerden na een lang weekeinde, boekte de beurs vandaag een kleine winst. De grote Japanse exportbedrijven wisten de plussen verder uit te breiden door de aanhoudende verzwakking van de Japanse yen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

'Lagere opening AEX'

De beurs in Amsterdam zal maandag waarschijnlijk lager openen. Ook de andere Europese beurzen zullen met verliezen beginnen. Beleggers houden hun blik gericht op Brussel waar de onderhandelingen over Griekenland worden vervolgd.

,,De AEX opent met een kleine min. De beurzen lijken even een pas op de plaats te maken na de vijfdaagse winstreeks van vorige week. Een daling van de consumentenuitgaven in China zetten de stemming enigszins onder druk. Daarnaast zal vooral worden gelet op de onderhandelingen over Griekenland. Een akkoord over verdere noodhulp aan Griekenland zal de beurzen mogelijk steun geven'', aldus marktanalist Ingrid Eltink van IG Netherlands.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Nikkei boekt kleine winst

In Tokio, waar beleggers terugkeerden na een lang weekeinde, boekte de beurs maandag een kleine winst. De grote Japanse exportbedrijven wisten de plussen verder uit te breiden door de aanhoudende verzwakking van de Japanse yen.

Een positieve start van het Amerikaanse koopjesseizoen en de hoop dat Griekenland verdere noodsteun zal ontvangen zorgden eveneens voor enig optimisme. De Nikkei eindigde 0,2 procent hoger op 9388,94 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Dubbel zoveel zelfstandigen in nood

Veel kleine zelfstandigen staat het water aan de lippen. Organisaties zoals de vzw Efrem en het project Tussenstap van de vzw Zenitor, die ondernemers in moeilijkheden opvangen, krijgen veel meer hulpaanvragen. Dat schrijven de Concentrakranten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs