EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39496 tot 39500 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 24 november 2012

Schuldeisers Argentinië vrezen nieuw faillissement

AMSTERDAM – Investeerders in Argentijnse staatsobligaties vrezen dat er opnieuw een Argentijns bankroet aan staat te komen.

AMSTERDAM – Investeerders in Argentijnse staatsobligaties vrezen dat er opnieuw een Argentijns bankroet aan staat te komen.

Een onlangs uitgesproken oordeel van een Amerikaanse rechter heeft de overheid voor het blok gezet, zo schrijft persbureau Reuters.

De Argentijnse overheid wil schuld ter waarde van 24 miljard dollar herstructureren en zo de staatsfinanciën weer op orde krijgen. Een groep schuldeisers die 1,33 miljard dollar tegoed heeft wil hier niet aan meedoen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 november 2012

Documentaire: Poor Us: An Animated History of Poverty (trailer)

Een andere film in het programma is Poor Us, een Nederlandse productie van Ben Lewis die laat zien hoe op verschillende momenten in de geschiedenis werd omgegaan met armoede. De schitterende animaties geven veel lucht en, gek genoeg, charme aan de film die toch een zwaar onderwerp behandelt.

Het is een prachtige, leerzame reis langs armoede van de Flintstones tot nu, via het oude Griekenland en het middeleeuwse Parijs. Lewis toont aan dat het achttiende-eeuwse China verder was met het verdelen van de welvaart dan het Westen. Een Chinese leider zag het als zijn taak om hongersnood te bestrijden.

Lees verder op mrwonkish.nl
Geplaatst op: zaterdag 24 november 2012

Aankoopprogramma ECB zorgt voor terugkeer vertrouwen

De aankondiging van het nieuwe aankoopprogramma voor staatsobligaties door de Europese Centrale Bank heeft samen met het streven een bankenunie van de grond te krijgen gezorgd voor een “relatieve terugkeer van vertrouwen in de toekomst van de eurozone.” Dat heeft ECB-president Mario Draghi vandaag gezegd tijdens een toespraak in Frankfurt.

Lees verder op deaandeelhouder.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Jim Rickards: De Fed zal geld blijven bijdrukken totdat de dollar omvalt

Jim Rickards, auteur van het boek Currency Wars, was deze week te gast bij Yahoo Finance om te praten over de valutaoorlog die momenteel gaande is. Volgens Rickards doet de Amerikaanse centrale bank er alles aan om de dollar goedkoper te maken ten opzichte van andere valuta.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Wall Street viert Thanksgiving met winst

De beurs van New Jork heeft Thanksgiving in stijl gevierd. Tijdens de traditioneel ingekorte handelsdag daags na de feestdag sloot de Dow Jones-sterindex 1,35 procent hoger op 13.009,68 punten.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs