Nieuws / Artikelen met het woord

58164 artikelen gevonden. Artikel 396 tot 400
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

15 januari is bonusdag op Wall Street. Wat betekent dat voor cryptomunten?

Op 15 januari worden op Wall Street traditioneel de eindejaarsbonussen uitgedeeld. Die zullen dit jaar gemiddeld 138.000 dollar bedragen, nadat het voorbije jaar een van de lucratiefste in de beursgeschiedenis was. De aandelenmarkten noteren sinds de machtswissel in het Witte Huis in januari 2017 dan ook 30% hoger.

[...] Maar dit jaar zou het gros van het geld wel eens richting cryptomunten kunnen gaan, met grote potentiële koersstijgingen voor bitcoin, litecoin, ethereum en co als gevolg.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Zwitserland: Geen staatsburgerschap voor wie van sociale uitkering heeft geleefd

Buitenlanders die in Zwitserland het staatsburgerschap willen aanvragen, moeten kunnen aantonen dat ze de drie jaar voordien op geen enkele manier van een sociale uitkering van de overheid hebben kunnen genieten.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Britse Pond laat mooi technisch patroon zien tegen USD

De Amerikaanse Dollar heeft het de laatste tijd niet makkelijk gehad.

Maar de vraag is dan eigenlijk, tegen wat exact?

Valuta worden overigens afgewogen op een relatieve basis.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

In deze EU-landen zal de Brexit meest pijn doen

De impact van de brexit op de verschillende Europese regio’s kan zwaar wegen op de verdere besprekingen rond de scheiding tussen de Europese Unie en Groot-Brittannië. Dat zegt de nieuwssite Politico, verwijzend naar een rapport van het Committee of the Regions van de Europese Unie.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 11 januari 2018

Wat is het verschil tussen bitcoin en ethereum?

De introductie van de cryptovaluta heeft ook een aantal compleet nieuwe concepten gecreëerd. Uiteraard wordt vooral gepraat over bitcoin en blockchain, maar daarnaast heeft de sector nog heel wat andere innoverende producten gebaard.

Daarbij kan ook worden verwezen naar de ethereum, die vaak als een alternatief en concurrent voor de bitcoin naar voor wordt geschoven.