EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
33
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 396 tot 400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Dit zijn de 10 rijkste Afrikanen

Volgens het Amerikaanse zakentijdschrift Forbes gaan steeds meer Afrikanen behoren tot de allerrijksten ter wereld. Dit zijn de 10 rijkste, levende Afrikanen op de planeet.

Lees verder op Express.live
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Apple doorbreekt als eerste ooit waarde van 1 miljard dollar

Apple heeft onlangs als eerste bedrijf ter wereld een beurswaarde van 1 biljoen (twaalf nullen) dollar gehaald.

De prijs van één aandeel ging door de grens van 207,04 dollar heen, waarmee de totale beurswaarde op 1 biljoen dollar uitkomt. Er zijn volgens de laatste gegevens per 20 juli 4.829.926.000 Apple-aandelen op de beurs.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Forbes: ‘Cryptomunten worden het nieuwe goud’

Cryptomunten worden het nieuwe goud, aldus het toonaangevende Amerikaanse zakenblad Forbes. De handelsoorlog tussen staten en werelddelen (Noord-Amerika, China, Europa,…) gestart door de VS, zal volgens de auteur vooral bitcoin stuwen in het betalingsverkeer. We meldden hier al eerder al dat Iran druk werkt aan een eigen cryptomunt om de komende sancties van de VS te omzeilen. Dit is wellicht geen directe handelsoorlog, maar misschien wel een ‘echte’, toekomstige oorlog? Maar het toont ook weer aan hoe het gebruik van crypto’s alle controle en officiële zeggenschap over geld en betaalmiddelen in het algemeen kan overstijgen. Wat natuurlijk ook een beetje de bedoeling was toen de bitcoin in 2009 gecreëerd werd!

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

De Big Mac wordt 50 en krijgt eigen wereldwijde munt

McDonald’s viert het vijftigjarige bestaan van zijn bekende burger de Big Mac met de introductie van een wereldwijde Big Mac-munt, de MacCoin. Volgens de fastfoodketen gaat het om de eerste munt waarmee overal ter wereld exact hetzelfde kan worden gekocht, namelijk één Big Mac.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 7 augustus 2018

Nieuwe generatie 'superjachten' verlegt alle grenzen

De moderne superjachten zijn onvergelijkbaar met wat pakweg 15 jaar geleden beschikbaar was. Onder impuls van een nieuwe generatie superrijken zijn de grenzen van wat deze vaartuigen kunnen daarbij steeds verder verlegd. 

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs