Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 396 tot 400
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 28 augustus 2017

‘Amerikaanse handelsoorlog tegen China zal middenklasse niets opleveren’

De regering van de Verenigde Staten gaat in de zogenaamde handelsoorlog met China uit van verkeerde en misleidende beginselen. Men laat immers uitschijnen dat de economische verhoudingen in de wereld een nulsomspel zijn waarbij de winst van een speler even groot zou moeten zijn als het verlies van de tegenpartij.

Bron: nu.nl
Geplaatst: maandag 28 augustus 2017

Aantal Nederlandse pensioenfondsen krimpt verder

Het aantal Nederlandse pensioenfondsen is opnieuw flink afgenomen. Dit jaar zijn er nog 268 pensioenfondsen.

In 1997 waren er nog 1.060 pensioenfondsen en in 2007 was het aantal al gedaald naar 713, meldt De Nederlandsche Bank (DNB) maandag.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: maandag 28 augustus 2017

Wacht maar, ook deze bubbel spat uiteen

Huizenbezitters denken opnieuw slapend rijk te worden. Erik Ooms slaat de euforie op de woningmarkt met verbazing gade. Heeft dan niemand geleerd van de economische crisis?

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 28 augustus 2017

Facebook verwijdert duizenden nepaccounts in Duitsland

In de aanloop naar de verkiezingen in Duitsland heeft Facebook vele duizenden ‘nepaccounts’ verwijderd, waarvan het grootste gedeelte in Duitsland. Volgens Facebook gaat het om accounts die identieke berichten, misinformatie of ongewenste reclame plaatsen. Ook in Frankrijk en in het Verenigd Koninkrijk zijn bepaalde accounts verwijderd.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: maandag 28 augustus 2017

Duitsland niet automatisch aan kant VS bij conflict Noord-Korea

Duitsland zal niet automatisch de kant van de Verenigde Staten kiezen, indien de situatie in Noord-Korea escaleert tot een gewapend conflict. Dat zei de Duitse bondskanselier Angela Merkel tijdens de bijeenkomst die onlangs georganiseerd werd door de Duitse financiële krant Handelsblatt. In het gesprek zei Merkel dat de crisissituatie omtrent Noord-Korea alleen op diplomatieke wijze opgelost kan worden en niet met militaire middelen en dreigementen.