Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 396 tot 400
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Voor 42 bitcoin kan je burger van belastingparadijs Vanuatu worden

Vanuatu, een eilandstaat in de Stille Oceaan, aanvaardt als eerste land ter wereld bitcoin. Wie burger van Vanuatu wil worden, moet 200.000 dollar betalen, ofwel 41,98 bitcoin tegen de huidige marktprijs. Maar die investering kan je misschien snel terugverdienen, want Vanuatu legt geen vermogensheffing noch inkomstenbelasting op.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Brits defensiebedrijf BAE Systems schrapt bijna tweeduizend banen

Het Britse defensieconcern BAE Systems schrapt bijna tweeduizend banen. Het bedrijf gaat het productietempo van onder meer het gevechtsvliegtuig Eurofighter Typhoon vertragen.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Hypotheken in Nederland worden fors duurder

De hypotheken in vooral Nederland worden binnenkort fors duurder. De kosten van nieuwe internationale regels zijn voor de rekening van de klant.

Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

DNB: Stevige aanpak aflossingsvrije hypotheken nodig

Volgens De Nederlandsche Bank moeten kredietverstrekkers klanten actief wijzen op het risico van aflossingsvrije hypotheken en ze helpen bij het vinden van een passende oplossing.

[video]

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 11 oktober 2017

Hackers kraken via SMS authenticatie simpel uw email en bitcoin

Een technisch bericht wat voor veel lezers van belang kan zijn: hackers blijken in staat om simpel misbruik te maken van SMS-authenticatie via uw mobieltje om uw email/gmail account en vervolgens ook uw eventuele bitcoin wallet te kraken. Vanwege te verwachten kwetsbaarheden heb ik zelf SMS authenticatie –of dat nu voor een email- of bank account is- sowieso altijd standaard uitgeschakeld. Experts adviseren u om hetzelfde te doen.