EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39511 tot 39515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

Amerikaanse werkloosheid kan meevallen, Apple onderweg naar Death Cross

Vrijdag is het weer zo ver, het Amerikaans ministerie van arbeid zal de officiële statistieken over de situatie op de arbeidsmarkt bekendmaken. Gisteren kregen we al een voorsmaakje in de vorm van het ADP-rapport, het rapport over de aangroei van het aantal jobs in de privé-sector.

In november kwamen er in die privé-sector 118.000 jobs bij, hoofdzakelijk dankzij de dienstensector. Het cijfer lag iets onder de verwachtingen, want er was gerekend op 255.000 nieuwe jobs. De dienstensector was goed voor 114.000 extra banen, wat betekent dat er in productie maar 4.000 jobs bijkwamen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

Cijfers werkgelegenheid schetsen te positief beeld

De Belgische privésector heeft in de eerste negen maanden van dit jaar al 18.800 banen zien verdwijnen. Dat zegt ING-econoom Philippe Ledent in De Tijd. De overheid wist de schade weliswaar te beperken door gesubsidieerde jobs te creëren, waardoor het totale jobverlies beperkt bleef tot 11.600.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

'Deutsche Bank rapporteerde verlies niet'

Deutsche Bank heeft tijdens de financiële crisis circa 12 miljard dollar, zo'n 9 miljard euro, aan verliezen niet gerapporteerd. Daardoor vermeed de bank dat het gered moest worden door de overheid. Dat zeggen drie voormalige medewerkers van de bank in een klacht bij de Amerikaanse financiële toezichthouders, zo meldde de krant Financial Times.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

Nikkei op hoogste niveau in 7 maanden

De beurs in Tokio zette donderdag de opmars voort. De exportbedrijven werden weer opgepikt na een verzwakking van de Japanse yen. Ook werd uitgekeken naar de nationale verkiezingen, die later deze maand worden gehouden. De Nikkei eindigde 0,8 procent hoger op 9545,16 punten. Dat is het hoogste niveau in 7 maanden tijd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 6 december 2012

Nederlandse schaduwbankwezen minder groot dan het op het eerste gezicht lijkt

Door de kredietcrisis staat schaduwbankieren internationaal hoog op de agenda. Schaduwbanken zijn niet-bancaire instellingen die zijn betrokken bij het aantrekken of uitlenen van geld. Onderzoek van DNB laat zien dat het Nederlandse schaduwbankwezen weliswaar omvangrijk is, maar veel minder groot dan soms wordt aangenomen.

Lees verder op blogspot.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs