EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
33
kliks
33
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39516 tot 39520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

G20 waarschuwt voor gevaren wereldeconomie

Vertragingen in de crisisaanpak door de Europese landen en een dreigende fiscale crisis in de Verenigde Staten vormen een gevaar voor de wereldwijde economie. Dat hebben de landen van de G20 maandag gezegd in een gezamenlijke verklaring na een bijeenkomst in Mexico.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

VS VANDAAG: Wall Street sluit met winst aan vooravond verkiezingen

Wall Street is maandag met winst gesloten, waarbij de markten met name vooruit keken naar de presidentsverkiezingen op dinsdag.

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde maandag 0,2% hoger op 13.112,44 punten. De breed samengestelde S&P 500 steeg eveneens met 0,2% tot 1.417,26 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 0,6% won tot 2.999,66 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Beleggers Wall Street in ban verkiezingen

De beurzen in New York zijn maandag licht hoger gesloten. Beleggers hielden hun kruit grotendeels droog in afwachting van de Amerikaanse presidentsverkiezingen dinsdag. Apple trok wat aandacht door mooie verkoopcijfers van de nieuwe iPad.

De Dow-Jonesindex noteerde aan het handelseinde 19,28 punten (0,2 procent) hoger op 13.112,44 punten. De brede S&P 500 steeg 3,06 punten (0,2 procent) tot 1417,26 punten en de technologiebeurs Nasdaq won 17,53 punten (0,6 procent) tot 2999,66 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Spanje verlengt steunfonds voor regio's

De Spaanse regering verlengt haar noodprogramma om met financiële problemen worstelende Spaanse regio's van steun te blijven voorzien tot en met 2013. Dat maakte Madrid maandag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 6 november 2012

Bill Bonner: "De schuldbubbel van de VS gaat de globale economie zuur opbreken"

Bill Bonner van Agora Financial en auteur van de bestseller ‘Debt Empire’ was te gast bij Lauren Lyster op Capital Account. Hij bespreekt er de jongste cijfers van de Amerikaanse economie.

Bill Bonner van Agora Financial en auteur van de bestseller ‘Debt Empire’ was te gast bij Lauren Lyster op Capital Account. Hij bespreekt er de jongste cijfers van de Amerikaanse economie.

Volgens Bonner lijken de cijfers aan de oppervlakte wel OK, maar onder de kap draait de motor vierkant. De uitgaven worden komen van fictieve opbrengsten en worden bovendien in verkeerde zaken gestoken.

De schuldenberg van de VS is hierdoor gigantisch geworden en zal uiteindelijk imploderen. Het gaat de globale economie zuur opbreken, aldus Bill Bonner

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs