EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
61
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39536 tot 39540 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Hayek, Keynes en de Farao waren niet zo dom

Niets wat de overheid onderneemt zal de financiële problemen van het land oplossen. De schulden en tekorten zijn te groot. Zelfs als de belastingontvangsten worden verdubbeld, zal de overheid nog steeds een tekort hebben.

Maar hun antwoord is en blijft, doorgaan met meer gelddrukken met als uiteindelijk gevolg inflatie en sluipend verlies van koopkracht voor de burgers, als ze minimaal geen gouden en zilveren munten hebben gespaard.

[...]

Lees verder op Solidor.com
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Column Kees de Kort | EU-top? Opwinding over een kabouterbegroting

Europese leiders in Brussel zoeken naar het minst vervelende budget-compromis. Ondertussen heeft macro-econoom Kees de Kort zo zijn eigen gedachten over de begroting van Europa, die hij zelf ook wel een kabouterbegroting noemt.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

Risico op vastgoedcrisis bestaat ook in België

Ook in België bestaat een risico op een vastgoedcrisis, als de banken ertoe aangezet zouden worden hun spaaroverschot om te zetten in kredieten aan te gunstige voorwaarden. Dat zei Luc Coene, gouverneur van de Nationale Bank van België, vandaag in de opvolgingscommissie Financiële Crisis in de Kamer.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

'Bij een kleinere Europese begroting verliezen 500 miljoen Europeanen'

Roepen dat er in de Europese begroting gesnoeid moet worden, is de bevolking een rad voor de ogen draaien. Dat schrijven Guy Verhofstadt, leider van de Liberale fractie in het Europees Parlement en zijn collega Philippe De Backer.

De lidstaten willen tijdens de onderhandelingen zo veel mogelijk Europees geld binnenhalen maar zo weinig mogelijk betalen. De meesten hopen hun nationale begrotingen op orde te zetten door te snoeien in de Europese uitgaven

Lees verder op volkskrant.nl
Geplaatst op: vrijdag 23 november 2012

'SNS Reaal heeft voor de Kerst steun nodig'

SNS Reaal heeft nog voor het eind van dit jaar een nieuwe ronde staatssteun nodig om overeind te blijven. Dit zegt oud-topman Peter Paul de Vries van de VEB tegen RTL Z.

SNS Reaal heeft nog voor het eind van dit jaar een nieuwe ronde staatssteun nodig om overeind te blijven. Dit zegt oud-topman Peter Paul de Vries van de VEB tegen RTL Z.

SNS Reaal zit al langer in problemen. Tijdens de kredietcrisis in 2008 moest SNS met overheidsgeld overeind worden gehouden en die staatssteun is nog lang niet afbetaald. Het is vooral de slecht draaiende vastgoedmarkt die SNS kopzorgen bezorgt. De vastgoedfinancieringstak van SNS, Property Finance, is al jaren verlieslatend en zorgt ervoor dat SNS Reaal steeds verder in de problemen is gekomen.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs