EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39536 tot 39540
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

'Koopkracht daalt tot dertig procent'

De koopkracht van grote groepen Nederlanders gaat de komende jaren veel meer achteruit dan tot nog toe gedacht.

Sommige Nederlanders krijgen de komende vijf jaar tot wel dertig procent minder te besteden. Dat meldt RTL Nieuws vrijdagavond op basis van berekeningen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Russisch schip met goud erts vermist

Vandaag is een opvallend bericht naar buiten gekomen. Naar het schijnt zijn de Russische autoriteiten al enkele dagen op zoek naar een Russisch vrachtschip met daarin 700 ton goud erts aan boord. Het schip met de naam Amurskaya vertrok de afgelopen week op weg naar Feklistov maar kwam nooit aan.

Russische reddingsteams zijn al enkele dagen op zoek naar het schip, maar hebben het nog niet kunnen vinden. Naast mogelijk echt puur goud bestaat het meerendeel van de lading uit stenen en aarde, hierdoor is het onwaarschijnlijk dat het schip is gekaapt.

Lees verder op goudbubbel.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Iraanse centrale bank beperkt export goud

Iraanse centrale bank beperkt export goud Iraniërs kunnen niet langer goud exporteren zonder toestemming van de centrale bank. De maatregel is in werking gesteld in een poging de kapitaalvlucht uit het land te beperken. Afgelopen dinsdag maakte de Iraanse overheid al een lijst van vijftig 'basisgoederen' bekend die niet meer geëxporteerd mogen worden. Het verbod op de export van deze goederen hangt vrijwel direct samen met de bijzonder hoge inflatie van de rial.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Grafieken: Maandelijkse ontwikkeling goudprijs over afgelopen dertig jaar

Grafieken: Maandelijkse ontwikkeling goudprijs over afgelopen dertig jaar Op de website SeasonalCharts.com zijn verschillende grafieken te vinden die inzichtelijk maken hoe aandelen, valuta en metalen maandelijks gepresteerd hebben over de afgelopen dertig jaar. De grafieken laten zien dat goud gemiddeld vooral in de tweede helft van het jaar in prijs stijgt, terwijl koper, zilver en palladium juist de sterkste prijsstijging zien in de eerste helft van het jaar.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: vrijdag 2 november 2012

Hoe ingrijpend is de fiscal cliff eigenlijk?

Hoe ingrijpend is de fiscal cliff eigenlijk? In Amerika wordt de laatste tijd steeds vaker gesproken over een 'fiscal cliff'. Dit is een reeks van bezuinigingen en lastenverzwaringen die begin 2013 ingevoerd zullen worden. Sommige maatregelen, zoals het aflopen van bepaalde belastingkortingen en gunstige regelingen, zijn eerder al vastgelegd. Zo eisten de Republikeinen vorig jaar meer bezuinigingen voordat zij akkoord gingen met een verhoging van het Amerikaanse schuldenplafond. Andere bezuinigingen en lastenverzwaringen worden eind dit jaar pas definitief bekendgemaakt.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs