EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3956 tot 3960 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 5 april 2017

Steenkool: Trump vergist zich van tijdperk

De Verenigde Staten lijken zich met het milieubeleid van hun president Donald Trump wel in een vroeger tijdperk te begeven. Dat stelt onder meer het magazine The Economist.

Terwijl Trump bij decreet beslist heeft de beperking op de ontginning van steenkool op te heffen, hebben Australië, China en India immers beslist om hun afhankelijkheid van de fossiele brandstoffen te verminderen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 5 april 2017

Drie kwart betalingen in eurozone nog in cash

Van alle betalingen die in de eurozone worden gedaan, vindt meer dan drie kwart nog in cash plaats.

Dat zegt de voorzitter van de Europese Centrale Bank (ECB) Mario Draghi dinsdag bij de presentatie van het nieuwe biljet van 50 euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 5 april 2017

Dikke min voor Amerika

De Amerikaanse autoverkopen dalen. 'Dat is ondanks het feit dat er ontzaggelijke kortingen worden gegeven en ondanks het feit dat gratis geld over het publiek wordt uitgestrooid', zegt macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: woensdag 5 april 2017

Hoeveel geld zou je moeten hebben op jouw leeftijd?

Hoeveel geld is voldoende? Stel, je hebt €10.000 op je spaarrekening maar je vriend al €25.000. Je buurman heeft maar €5.000 gespaard. Heb je dan genoeg, te veel of te weinig? Veel hangt af van jouw leeftijd. Wanneer je jong bent, is het logisch dat je minder hebt. Maar hoeveel moet je dan sparen om op schema te blijven?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 5 april 2017

Stimulus ECB tegen eind dit jaar afgebouwd?

Het ziet er naar uit dat de Europese Centrale Bank het voorbeeld gaat volgen van zijn Amerikaanse tegenhanger, de Federal Reserve. De tijd van soepele monetaire regels ligt al eventjes achter ons, zo is de Amerikaanse centrale bank de rente alvast gestaag aan het verhogen, maar ook in Europa wordt het stimuleringsbeleid beetje bij beetje ingeperkt. Volgens Klaas Knot, president van de Nederlandse Bank, kan de ECB binnen de twaalf maanden beginnen aan de afbouw van de stimulus en het  verhogen van de rente.

De ongewone en ‘experimentele’ periode van lage rentes en extra stimulus ligt zo goed als volledig achter ons. De doelstelling was om de economie opnieuw aan te zwengelen en de inflatie opnieuw de hoogte in te jagen, en dat is net wat er aan het gebeuren is.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs