Nieuws / Artikelen met het woord

57264 artikelen gevonden. Artikel 39566 tot 39570
Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

'Wall Street begint hoger'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen dinsdag naar verwachting licht hoger beginnen. Beleggers hopen dat de macro-economische cijfers, die dinsdag naar buiten worden gebracht, positief zullen uitvallen.

Voor opening van de beurs wordt de S&P/Case-Shiller huizenprijsindex voor juli bekendgemaakt. Een halfuur na opening brengt de Federal Housing Finance Agency zijn index voor de huizenprijzen over juli naar buiten. Tegelijkertijd zal ook het consumentenvertrouwen over september worden vrijgegeven.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

S&P negatiever over economie eurozone

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's (S&P) is negatiever gestemd over de economische verwachtingen voor de eurozone. S&P rekent nu voor dit jaar op een krimp van 0,8 procent en een stagnatie van de economie in 2013. Dat maakte het kredietbeoordelingsbureau dinsdag bekend.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

Hoe zal QE 4 er uit zien?

Hier en daar zijn al geluiden te horen hoe QE 4 er uit gaat zien. Het probleem met QE 4 is dat QE 3 oneindig is. Althans tot bepaalde vooropgestelde doelen bereikt zijn. Zo moet de economie terug aantrekken en moet de werkloosheidsgraad gedaald zijn tot een houdbaar en aanvaardbaar niveau.

Hoe ziet QE 4 er nu uit? QE 4 kan omschreven worden als het aanpassen van de parameters. De FED kan de parameters bewerken om zo de QE-kraan langer open te houden. Er zijn FED afgevaardigden die 3 % inflatie willen zien, anderen 2 %. De ene wil 7 % werkloosheid, de andere 5,5 %.

De parameters zullen de toekomstige evolutie van quantitative easing worden en de parameters kunnen uiteraard ten alle tijden aangepast worden.

Bron: kro.nl
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

Brandpunt: Het Bankenbedrog

Honderdduizenden mensen beleggen hun spaargeld via een bank. Maar, door verborgen kosten en beleggingen in zeer risicovolle producten valt het rendement vaak tegen. Hoe eerlijk zijn banken tegen hun klanten? We nemen de proef op de som met een verborgen camera. KRO Brandpunt over banken die rijk worden,terwijl het vermogen van hun klanten verdampt.

Bron: hd-technieuws.net
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

Massaontslagen bij Sharp

Elektronicaconcern Sharp gaat 10.966 werknemers ontslaan en verkoopt tevens bezittingen om zijn schulden af te lossen. Verder worden overzeese fabrieken afgestoten en vier binnenlandse verkoopkantoren worden in april volgend jaar geintegreerd. Een speciaal team gaat vanaf 1 oktober de saneringen begeleiden. Met de ingrepen hoopt men weer winstgevend te worden. Sharp gaat verder zijn werkzaamheden voor LCD televisies herzien, terwijl de activiteiten voor LCD schermen voor smartphones worden versterkt.