EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
34
kliks
33
kliks
29
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39581 tot 39585 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 november 2012

Het bloed gutst eruit in de bouwsector.

Daaruit blijkt dat het aantal WW-uitkeringen onder mensen werkzaam in de bouwnijverheid het afgelopen jaar met maar liefst 73 procent is gestegen.

Ruim 14.000 mensen die in de bouw werkten, zitten nu in de WW. Vorig jaar waren dat er nog 8300. "In geen enkele andere sector loopt het aantal werklozen in zo'n enorm tempo op" aldus Ramdas.

Lees verder op blikopnieuws.nl
Geplaatst op: zondag 4 november 2012

Duits rapport legt zorg om steun Cyprus bloot

Cyprus is momenteel in gesprek met de internationale geldschieters over de voorwaarden voor een hulppakket ter waarde van zo'n 10 miljard euro. Het land kwam in de problemen toen twee van de grootste banken op het eiland grote verliezen leden door de herstructurering van de Griekse schulden eerder dit jaar.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: zondag 4 november 2012

33 Roemeense bankiers en ambtenaren gearresteerd

De Roemeense autoriteiten hebben in totaal 33 bankiers en overheidsmedewerkers gearresteerd op verdenking van fraude en witwassen. Door de fraude zou de Roemeense staat 22 miljoen euro zijn misgelopen.

Onder meer zijn de vicevoorzitter van de Roemeense Ontwikkelingsbank en drie ambtenaren van het ministerie van Economische Zaken aangehouden.

Lees verder op niburu.nl
Geplaatst op: zondag 4 november 2012

Amerikaanse verkiezingen centraal op beurzen

Hoewel het cijferseizoen nog niet helemaal voorbij is, gaat de aandacht op de wereldwijde beurzen aan het begin van deze week waarschijnlijk vooral uit naar de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Dinsdag gaan Amerikanen naar de stembus om te kiezen wie hen de komende 4 jaar mag leiden: de Democratische president Barack Obama of zijn Republikeinse tegenstrever Mitt Romney.

Het belooft een spannende race te worden, want zaterdag spraken peilingen in de twee belangrijkste van de zogenoemde swing states, die beslissend zullen zijn voor de uitslag, elkaar tegen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 4 november 2012

Duitse groene energie onderhoudt 382.000 banen

Groene energie blijkt een enorme banenmotor te zijn in Duitsland. Maar liefst 382.000 mensen worden direct of indirect aan het werk gehouden door schone energie.

Dit blijkt uit onderzoek van het Duitse ministerie van Milieu. Hiermee is het aantal banen in deze sector verdubbeld sinds 2004.

Er blijkt wel dat de subsidies voor groene energie veel mensen aan het werk houdt. Ongeveer 280.000 banen zijn te danken aan het Duitse feed-in tarief.

Lees verder op groenecourant.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs