EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39586 tot 39590 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Voorzichtige Black Friday verwacht aan vooravond Thanksgiving Day

Morgen vieren de Amerikanen Thanksgiving Day en wordt er dus niet gehandeld op de financiële markten. Het zal waarschijnlijk een verlengd weekend worden, want nogal wat investeerders zullen de brug maken. De omzetten op de beurs van Wall Street zullen dus ook vrijdag laag blijven.

Vrijdag is nochtans geen gewone dag, de Amerikanen spreken van ‘Black Friday’. Traditioneel is dat de dag dat het seizoen van de eindejaarsverkopen op gang geschoten wordt. Of de periode van de feestdagen een knaller belooft af te wachten qua verkoopcijfers dient nog te worden afgewacht.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

De wereld in 2060 volgens de OESO

Voor de met schulden overladen Westerse landen is het moeilijk om een korte termijn voorspelling te maken hoe deze landen er over enkele jaren gaan uitzien. Maar de OESO heeft al wel een denkoefening gemaakt hoe de wereld er uit gaat zien tegen 2060. De Westerse landen worden nogmaals met de neus op de feiten gedrukt over de demografie en de economie.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Een vrijgeleide voor maffiosi? Noodlijdende EU-landen solderen permanente verblijfsvergunningen

Spanje wil mensen die in het land een vastgoedeigendom kopen van meer dan 155.000 euro daar een permanente verblijfsvergunning cadeau bij doen. Het plan van minister van Handel Jaime Garcia-Legaz wil de verkoop van huizen in het noodlijdende land aanzwengelen. Sinds de vastgoedmarkt in 2008 instortte blijven 800.000 huizen onverkocht.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Al 5 jaar pessimistisch over de economie

In september 2007 daalde de stemming onder de Nederlandse consumenten tot het nulpunt. Een maand later was een meerderheid van de consumenten, volgens het Consumenten Conjunctuuronderzoek (CCO) van het CBS, pessimistisch over de economie. Eind 2012 staat de indicator voor het consumentenvertrouwen ver onder nul.

In september 2007 daalde de stemming onder de Nederlandse consumenten tot het nulpunt. Een maand later was een meerderheid van de consumenten, volgens het Consumenten Conjunctuuronderzoek (CCO) van het CBS, pessimistisch over de economie. Eind 2012 staat de indicator voor het consumentenvertrouwen ver onder nul.

Doordat iedereen iets gaat merken van het nieuwe regeerakkoord en de bijbehorende financiële gevolgen verwacht de consument dat in het komende jaar in de eigen portemonnee te voelen. Over de eigen financiele situatie in de komende 12 maanden waren consumenten in november 2012 namelijk veel negatiever ten opzichte van voorgaande maand.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Raad van bestuur vreest systeemgevolgen bij val Dexia

De raad van bestuur van Dexia waarschuwt voor de gevolgen indien de aandeelhouders op 21 december zouden beslissen om de activiteiten niet te willen voortzetten en niet in te stemmen met de kapitaalverhoging van 5,5 miljard euro door België en Frankrijk. De val van Dexia zou "ernstige systeemgevolgen" veroorzaken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs