EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Bron: BNR.nl
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39606 tot 39610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 22 november 2012

'Omvallen Dexia bedreiging voor heel Europa'

Dit betoogt de raad van bestuur van Dexia in een rapport dat is opgesteld in aanloop naar de beslissing om de bank staatssteun te geven, zo meldt De Tijd.

Als er geen steuninjectie plaatsvindt, valt de bank om en wordt er 991,5 miljard euro aan schulden direct opeisbaar. Vrijdag 21 december vindt er een buitengewone algemene vergadering plaats die bepaalt of de restbank Dexia 5,5 miljard euro krijgt.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Situatie Nederlandse architecten nijpender dan ooit

Nederlandse architectenbureaus verkeren al jaren in zwaar weer door de crisis, maar de situatie lijkt nu nijpender dan ooit. De branche is sinds 2008 in omvang ruim gehalveerd en ook voor volgend jaar wordt een verdere daling van omzet en werkgelegenheid voorzien.

Dit jaar daalt zowel de omzet als werkgelegenheid naar verwachting met 5 procent. Het aantal banen in de branche is sinds 2008 ongeveer gehalveerd tot 10.000. Architecten kampen met teruglopende investeringen, de stilgevallen woningmarkt, een groeiend aantal wanbetalers en problemen met de financiering van bouwprojecten.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Wall Street rustig richting Thanksgiving

Op de Amerikaanse aandelenmarkten verschenen woensdag bescheiden plusjes op de koersenborden. Beleggers bleven voorzichtig bij gebrek aan voortgang in een aantal belangrijke dossiers die boven de markt hangen, zoals Griekenland en de dreigende 'fiscal cliff' in eigen land.

De Dow-Jonesindex stond drie kwartier voor de slotbel 0,4 procent hoger op 12.842,09 punten. De breder samengestelde S&P 500 stond op 1390,85 punten, een winst van 0,2 procent. De technologiegraadmeter Nasdaq noteerde een plusje van 0,3 procent op 2926,58 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

De blauwe pil of de rode pil (van Kyle Bass)

Voor diegenen die willen weten hoe we er economisch werkelijk voorstaan in Europa (maar ook VS en Japan), en wat er mogelijk kan gebeuren in de nabije toekomst, heb ik een rode pil voor jullie..

Rode pil? Uit The Matrix: (Bron: Wikipedia) “You take the blue pill, the story ends, you will wake up in your bed and believe what you want to believe. You take the red pill, you will stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.”

[...]

Lees verder op Realiteitsblog.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Aantal executieveilingen woningen in 10 jaar verviervoudigd

Het wordt steeds ellendiger op de Nederlandse huizenmarkt. De gemiddelde huizenprijs daalt verder. Vorige maand lag de prijs 8% lager dan in dezelfde maand vorig jaar.

Het aantal executieveilingen is de laatste 10 jaar verviervoudigd. Dit jaar worden naar verwachting ruim 2.500 huizen geveild, omdat de eigenaren in betalingsproblemen zijn gekomen. Vorig jaar waren dat er zo’n 1.900, 10 jaar geleden 600, dat bericht NRC op basis van  cijfers van de Koninklijke Notariële Beroepsorganisatie.

Lees verder op welingelichtekringen.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs