EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
65
kliks
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39611 tot 39615
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

'Lagere opening Wall Street'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen waarschijnlijk lager openen. Omzet- en winstwaarschuwingen van toonaangevende bedrijven als DuPont, 3M en United Technologies zetten de stemming onder druk.

Daarnaast wordt gewacht op de Federal Reserve, die dinsdag begint aan een tweedaagse beleidsvergadering.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

900.000 huishoudens kunnen niet verhuizen

Ongeveer 900.000 huishoudens zien momenteel geen mogelijkheid om te verhuizen door de strengere hypotheekregels en onzekerheid over het politieke beleid.

Dat blijkt uit een onderzoek van WoonKennis, waarvan de resultaten dinsdag zijn bekendgemaakt.

Bijna 40 procent van de huishoudens beschikt over onvoldoende financiële middelen om te kunnen verhuizen of durft het om financiële redenen niet.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

'Goud gaat met gemak de $2.000 bereiken...

Frank Holmes, executive officer van U.S. Global Investors, bespreekt bij Bloomberg de vooruitzichten voor goud. Hij verwacht dat de goudprijs in de komende tijd verder zal gaan oplopen en met gemak de grens van de $2.000,- per troy ounce zal bereiken. Dit komt volgens hem vooral doordat de centrale banken de geldkranen wereldwijd open hebben gezet.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

EU... Vaarwel Nederland... Een heldere kijk op zaken ... Aktie

Het eerste plan van aanpak van de heer Schultz is dan ook om unanimiteit af te schaffen en dit wil hij uiteindelijk bereiken door een Verenigde Staten van Europa te creëren. Hij wil dus alle nationale regeringen afschaffen (of omtoveren in een soort provinciaal bestuursorgaan) en vervangen door één Europees parlement en één Europese regering. Waarom? Nou omdat de Verenigde Staten één markt, één munt, één centrale bank, één parlement en één regering hebben. Dit werkt want de financiële markten vertrouwen de VS, aldus de voorzitter. Maar de EU heeft dit alles ook op de laatste twee punten na en daarom moet daar dus verandering in komen. Dat onze ongekozen Duitse boekhandelaar weinig kaas heeft gegeten van financiële markten is maar al te duidelijk. Tevens vergelijkt hij ook appels met peren.

Lees verder op telegraaf.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Beurs in Baumgartner-modus

Als het aan technisch analist Tom DeMark ligt, dan is het binnenkort gedaan met de rally. DeMark voorziet een top in de komende 10 tot 12 handelsdagen, voor de rest van dit jaar.

Als het aan technisch analist Tom DeMark ligt, dan is het binnenkort gedaan met de rally. DeMark voorziet een top in de komende 10 tot 12 handelsdagen, voor de rest van dit jaar.

Dus beren, voordat jullie allemaal dansend in de kamer vol in de puts stappen…. hij verwacht een hogere top (1,478.03 tot 1,485.33) om daarna in Baumgartner-modus lagere regionen op te zoeken.

Tegen CNBC zei DeMark het volgende: ‘De algemene trend van de markt is zeker weten naar beneden gericht, en we zullen een lange daling tegemoet gaan. We hebben de highs dit jaar gezien.’

Lees verder op optieblog.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs