EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39626 tot 39630 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Japans handelstekort loopt verder op

Het Japanse handelstekort is in oktober verdubbeld tot 6,7 miljard dollar (ruim 5,2 miljard euro). Dat bleek woensdag uit officiele Japanse gegevens. Het tekort liep op vanwege de krimpende export naar Europa en het territoriale conflict dat Japan heeft met China.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Beleggen in oorlogstijd

De spanningen in de Gazastrook nemen met de dag toe. Beurzen kraken en aandelen staan onder druk. Hoe moet u beleggen in een vijandige omgeving?

De spanningen in de Gazastrook nemen met de dag toe. Beurzen kraken en aandelen staan onder druk. Hoe moet u beleggen in een vijandige omgeving?

De financiële markten trillen op hun grondvesten. Aandelen worden nog altijd in de uitverkoop geplaatst, niet enkel door het aanstormende probleem van de ‘fiscal cliff’ in de VS, of door de toenemende zorgen omtrent de economische ontwikkelingen in Europa en/of Azië, maar vooral door een nieuw onderdeel: het toenemende geweld in het Midden-Oosten. Niet in Libië, Syrië of Iran… ditmaal zit het conflict tussen de Joden en de Palestijnen in een enorme stroomversnelling.

Lees verder op beursduivel.be
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

VS: Grootste wekelijkse toename spaargelden - on record

When one thinks of America, the word "savings" is likely the last thing to come into a person's head, for the simple reason that the vast majority of Americans don't save: recall that in September the personal savings rate dipped to 3.3%, the lowest since 2009 save for one month.

On the surface this makes sense: the average US consumer, tapped out, with more spending than income, has no choice but to max out their credit card, and eat into whatever savings they may have.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Wall Street sluit precies vlak

Beleggers op Wall Street namen dinsdag na 2 dagen met flinke winst wat gas terug. De stemming werd gedrukt door een verlaging van de kredietstatus van Frankrijk en een grote afschrijving van computerfabrikant Hewlett Packard. Ook waarschuwingen van centralebankpresident Ben Bernanke zetten een domper op de handel. Koopjesjagers voorkwamen een echte daling van de koersen.

De Dow-Jonesindex sloot 0,1 procent lager op 12.788,51 punten. De brede S&P 500 kreeg er juist 0,1 procent bij en sloot op 1387,82 punten. Technologiebeurs Nasdaq eindigde vlak op 2916,68 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

Pimco stapt in Zuid-Europese obligaties

Pimco, de grootste obligatiebelegger ter wereld, stapt uit Duitse en Franse staatsobligaties om daarvoor in de plaats Italiaanse en Spaanse staatsleningen te kopen. Dat vertelde een hoge Pimco-manager tijdens een bankconferentie dinsdag in Duitsland.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs