EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
33
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39631 tot 39635 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Staat mikt met lening op 2 à 3 miljard

De Nederlandse staat wil volgende week dinsdag met de heropening van een 3-jarige lening 2 tot 3 miljard euro ophalen. Dat maakte het Agentschap van de Generale Thesaurie woensdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Japanse export op laagste punt in drie jaar

De Japanse export heeft het laagste niveau bereikt in drie jaar tijd. Door de wereldwijde financiële crisis is er minder vraag vanuit Europa en de VS. Daarnaast is de handelsrelatie met China wat bekoeld als gevolg van een diplomatieke ruzie over eilanden waar beide landen aanspraak op willen maken. De hoge koers van de yen helpt daarbij ook niet mee, want het maakt de Japanse goederen voor het buitenland relatief duur.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Werkgevers waarschuwen voor nieuw pensioencrisisjaar

De werkgeversverenigingen VNO-NCW en MKB Nederland waarschuwen de Tweede Kamer woensdag voor een nieuw 'pensioencrisisjaar'.

De werkgevers vrezen voor een jaar uitstel van het nieuwe financieel toetsingkader en de wijziging van de Pensioenwet, maatregelen die beiden in 2014 moeten ingaan, zo laten ze weten aan NU.nl. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Eurolanden worstelen met Griekenland

De eurolanden zijn er opnieuw niet in geslaagd overeenstemming te bereiken over de verstrekking van hulpleningen aan Griekenland. De grote vraag blijft hoe de Griekse staatsschuld op termijn weer houdbaar kan worden en hoe lang dat proces mag duren.

Het nachtelijke overleg van de ministers van Financiën van de 17 eurolanden werd woensdagochtend abrupt en zonder noemenswaardig commentaar afgebroken. Maandag 26 november wordt een nieuwe poging gewaagd om tot overeenstemming te komen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 21 november 2012

Huizenverkopen VS stijgen weer in oktober

De huizenprijzen in de VS zijn vanaf de top behoorlijk gezakt en tegelijkertijd zorgde de Federal Reserve voor een lagere hypotheekrente. Het gevolg: de bouw van nieuwe woningen begint eindelijk weer wat aan te trekken en bereikte het hoogste niveau in vier jaar tijd. In oktober werden er op jaarbasis en gecorrigeerd voor seizoensinvloeden 894.000 woningen gebouwd, een stijging van 3,6% ten opzichte van september. Het cijfer van die maand werd neerwaarts bijgesteld naar 863.000.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs