EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39646 tot 39650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Hoe rendement maken in tijden van financiële chaos? (Nassim Taleb)

Nassim Taleb was uitzonderlijk nog eens te gast op CNBC om zijn nieuwe boek Antifragile toe te lichten. In feite komt het erop neer op een uitleg hoe u kan profiteren van chaos, meer bepaald chaos in het financiële systeem.

Volgens Taleb hebben mensen nog steeds een verkeerd beeld over de economie en de beurs. Hij geeft enkele voorbeelden…

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Duitsland haalt EUR2,6 mrd op tegen lager rendement

Duitsland heeft maandag EUR2,587 miljard opgehaald met de veiling van zesmaands papier, tegen een rendement dat is gedaald ten opzichte van een vorige veiling.

Samen met de EUR413 miljoen die Duitsland tijdens de veiling achterhield om op een later moment op de secundaire markt aan te bieden, kwam het land tot de beoogde EUR3 miljard.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Oost-Europa wordt gegijzeld door groeivertraging in Duitsland

Duitsland was tot dusver de sterke man van Europa, maar ook bij onze oosterburen dreigt de economie te verzwakken. Wanneer de Duitsers het laten afweten, blijft dit uiteraard niet zonder gevolgen voor de rest van Europa. Met name in Oost-Europa wordt de adem ingehouden.

Een Duitse groeivertraging zal onvermijdelijk tot gevolg hebben dat de groei in een aantal Oost-Europese landen zo goed als zal stilvallen. Dat is met name het geval met Polen, Tsjechië, Hongarije, Slovakije en Slovenië. Voor elk van deze landen is Duitsland de belangrijkste handelspartner.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Christian Noyer: Financieel centrum Europa niet in Londen

Christian Noyer, gouverneur van de Franse centrale bank, heeft gezegd dat Londen haar status als financieel centrum van Europa moet verliezen en naar de zijlijn moet worden gebracht. De controle over de transacties tussen de zeventien landen van de eurozone moeten volgens Noyer worden teruggebracht naar het Europese vasteland.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 3 december 2012

Staat haalt bijna 2,4 miljard op

De Nederlandse staat heeft 2,38 miljard euro opgehaald met de heropening van twee leningen met resterende looptijden van 3 en 6 maanden. Dat maakte het Agentschap van de Generale Thesaurie (DSTA) maandag bekend.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs