EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39651 tot 39655 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Indiase centrale bank zoekt alternatief voor de dollar

De centrale bank van India heeft afgelopen week kenbaar gemaakt dat het de voorkeur geeft aan een mandje van valuta van opkomende economieën boven de Amerikaanse dollar als de enige wereldreservemunt. Gouverneur Subbarao van de Reserve Bank of India heeft genoeg van de dominante positie van de dollar als wereldreservemunt.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Commissie probeert begrotingsoverleg uit slop te halen

De Europese Commissie heeft een nieuw voorstel gepresenteerd om de onderhandelingen over de Europese begroting voor volgend jaar uit het slop te halen. Het nieuwe budgettair plan verschilt nauwelijks van het voorstel waarover de lidstaten en het Europees Parlement het maar niet eens raken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

LiVeBlog: Wat gebeurt er met Griekenland

Vandaag is er een eurogroep, waar de ministers van Financiën uit de eurozone mogelijk tot een beslissing gaan komen hoe het nu verder moet met Griekenland. Wordt er een nieuwe tranche uitbetaald? Zal er gepraat worden over een (onvermijdelijk lijkende) schuldafschrijving? We gaan het in dit artikel verzamelen. Headlines zijn, zoals gewoonlijk, van Dow Jones, Bloomberg en Reuters, via Twitter door betrouwbare bronnen.

Lees verder op belegger.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Een op drie bedrijven heeft moeite om geld aan te trekken

Het CBS berichtte vandaag dat één op de drie Nederlandse bedrijven te kampen heeft met 'financiële belemmeringen'. Ze krijgen moeilijker krediet los bij de bank en ondervinden toenemende debiteurenrisico's. Bedrijven zullen hierop anticiperen door in de komende twaalf maanden in de kosten te snijden. Dat blijkt uit de Conjunctuurenquête Nederland over het vierde kwartaal van dit jaar.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 26 november 2012

Wall Street opent in mineur

In New York zijn de beurzen maandag in de min geopend. Beleggers besloten wat winsten te nemen na de sterke koerswinsten van vorige week.

De aandacht bleef gericht op de onderhandelingen in Washington over de dreigende begrotingscrisis en de gesprekken in Brussel over Griekenland.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs