EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39656 tot 39660
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Griekse vakbond roept op tot 48-uursstaking

De grootste Griekse vakbond heeft woensdag opgeroepen tot een landelijke staking. De bond GSEE wil dat mensen hun werk volgende week dinsdag en woensdag neerleggen. Reden is de nieuwe golf aan bezuinigingen die de regering heeft voorgesteld om nieuwe leningen los te krijgen van de EU en het IMF.

,,Ons centrale doel is dat het parlement een streep zet door de onaanvaardbare, verwoestende en dwingende maatregelen die de trojka oplegt'', zei de bond, doelend op de Europese Unie, het Internationaal Monetaire Fonds (IMF) en de Europese Centrale Bank (ECB).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Staat wil 2-4 mrd ophalen met twee leningen

De Nederlandse Staat wil maandag 5 november 2-4 miljard euro ophalen met de veiling van twee leningen, maakt het agentschap Generale Thesaurie van het ministerie van Financien bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

VS loopt eind dit jaar tegen schuldenplafond

De Amerikaanse federale overheid loopt eind dit jaar tegen het schuldenplafond aan. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Financiën woensdag bekendgemaakt.

De Amerikaanse federale overheid loopt eind dit jaar tegen het schuldenplafond aan. Dat heeft het Amerikaanse ministerie van Financiën woensdag bekendgemaakt.

Ondanks het feit dat de schuldenlimiet wordt bereikt in de periode tussen de verkiezingen en de installatie van het nieuwe Congres en de nieuwe regering, verwacht het departement vooralsnog geen grote problemen.

Er kunnen ''buitengewone maatregelen'' genomen worden om voldoende financiële ruimte te creëren tot begin 2013, stelt het ministerie in een verklaring.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

'Wall Street hervat handel met winst'

In New York zullen de beurzen woensdag naar verwachting de handel met winst hervatten. Orkaan Sandy, die de stad New York op verwoestende wijze trof, hield de beurzen de afgelopen 2 dagen gesloten.

De economische schade die Sandy in Amerika heeft aangericht, loopt volgens adviesbureau IHS Global Insight in de miljarden. Naar schatting loopt alleen al de materiële schade aan gebouwen en infrastructuur op tot 20 miljard dollar (15,4 miljard euro).

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 31 oktober 2012

Griekse schuldenherschikking op komst

Der Spiegel meent te weten dat er opnieuw beweging is aan het Griekse front. De Europese Commissie, de Europese Centrale Bank en het Internationaal Monetair Fonds zouden opnieuw een Griekse schuldenherschikking genegen zijn, dit bij gebrek aan alternatieven.

Daarbij zouden de overheden zware verliezen moeten slikken, verliezen die ze zelfs vrijwillig moeten incasseren. Der Spiegel – die geen details geeft over de manier waarop ze aan haar informatie is gekomen – meent nog te weten dat er al op 25 oktober een akkoord werd bereikt over een schuldenherschikking.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs