EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39656 tot 39660 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 25 november 2012

Amerikaanse economie moet beursopmars steunen

Beleggers hopen komende week op meer goede economische berichten om de opmars van de beurzen van afgelopen week te ondersteunen. Het goede nieuws moet vooral uit de Verenigde Staten komen; in Europa zijn alle ogen weer gericht op de slepende onderhandelingen over nieuwe noodleningen voor Griekenland.

De aandelenbeurzen in Europa en de Verenigde Staten herstelden vorige week met een reeks positieve dagen van de zeer negatieve voorgaande week. Bemoedigende geluiden over de Amerikaanse begrotingsonderhandelingen en de groei van de Chinese economie zorgden in Europa voor de beste beursweek van het jaar. In de VS boekte de S&P 500 de op een na grootste winst in een week van dit jaar.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 25 november 2012

'IMF en ECB willen helft Griekse schuld kwijtschelden'

Zo'n forse 'haircut' zou volgens het IMF en de ECB onvermijdelijk zijn, om Griekenland op termijn weer de kans te geven op eigen benen te kunnen staan.

De Duitse krant Die Welt meldde zondag op basis van bronnen rond de gesprekken dat de onderhandelingen over nieuwe hulpleningen voor Griekenland afgelopen weekeinde zijn gevorderd.

De ministers van Financiën van de eurolanden zouden zaterdag tijdens een telefonisch overleg de "basis voor onderhandelingen" met het Internationaal Monetair Fonds (IMF) hebben gelegd, aldus de krant.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: zondag 25 november 2012

Recensie: Geldmoord

Het leven wordt steeds duurder. Ons geld lijkt steeds minder waard te worden. En dat klopt.

Het leven wordt steeds duurder. Ons geld lijkt steeds minder waard te worden. En dat klopt.

In zijn recente boek Geldmoord beschrijft de Bosnisch-Nederlandse monetair econoom Edin Mujagic de neergang van de waarde van ons geld in de afgelopen honderd jaar. 99 jaar zou iets accurater gesteld zijn, aangezien naar zijn mening de voortdurende waardevermindering van valuta nauw samenhangt met de instelling van de Amerikaanse Fed, hèt voorbeeld voor alle Centrale Banken, die hun opdracht te waken over de waarde van ons geld schromelijk hebben verwaarloosd.

Lees verder op dagelijksestandaard.nl
Geplaatst op: zondag 25 november 2012

'Spanje krijgt volgende maand bankensteun'

Spanje krijgt volgende maand 35 miljard euro van Europa om zijn banken mee te ondersteunen. 

In ruil voor het geld moet bij vier genationaliseerde banken een groot aantal arbeidsplaatsen verdwijnen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 25 november 2012

Mathijs en Willem: we hebben het ergste gehad

Veel mensen denken dat het met de eurocrisis eerst nog erger moet worden, maar die zitten fout.

Veel mensen denken dat het met de eurocrisis eerst nog erger moet worden, maar die zitten fout.

Daar over zijn Mathijs Bouman (econoom en beurscommentator van RTL Z) en Willem Middelkoop (voormalig beurscommentator, oprichter van het Commodity Discovery Fund en publicist) het eens in een speciale uitzending van de Kijker aan Z vanaf de Dag van de Belegger. ''Bij consumenten en beleggers zit te veel pessimisme'', aldus Mathijs Bouman. ''De eurocrisis is niet voorbij, maar we hebben wel het ergste gehad''.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs