EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39681 tot 39685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 november 2012

'Vernietiging dreigt voor Griekse handel'

De handelssector in Griekenland wordt bedreigd met totale vernietiging. Nu al is de werkgelegenheid op het laagste niveau sinds 14 jaar en het ergste moet nog komen. Dat zei de voorzitter van een van de belangrijkste Kamers van Koophandel in Griekenland.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Percentage slechte leningen in Spanje opgelopen tot 10,71%

Spaanse kredietverstrekkers zagen het aantal slechte leningen in de portefeuille in de maand september opnieuw toenemen tot een record van 10,71%. Slechte leningen zijn leningen die waarschijnlijk niet volledig zullen worden afbetaald en waarop vroeg of laat waarschijnlijk afgeschreven moet worden. Het percentage slechte leningen in de boeken van Spaanse banken is sinds het barsten van de vastgoedbubbel razendsnel opgelopen.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Kwartaalbericht woningmarkt: Prijzen gaan 7% omlaag in 2013

De Rabobank heeft deze week haar nieuwste kwartaalbericht over de Nederlandse woningmarkt vrijgegeven. Het rapport bevat tal van interessante grafieken over de problematische vastgoedmarkt. Door een toenemend aanbod van woningen en een dalende vraag moet de prijs wel zakken. Dat proces gaat steeds sneller, want dit jaar ziet de Rabobank een daling van 6% en voor volgend jaar houdt de bank rekening met een prijsdaling van nog eens 7%.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

'Wall Street opent hoger'

De aandelenbeurzen op Wall Street stevenen af op een hogere opening. Beleggers zijn optimistisch dat de onderhandelingen tussen Democraten en Republikeinen over de zogeheten fiscal cliff succesvol zullen verlopen. Verscheidene betrokkenen lieten zich hoopvol over de gesprekken uit.

Beleggers wachten verder ook op een cijfer over de verkoop van bestaande woningen dat kort na de opening van de handel bekend wordt gemaakt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Spanje wil 6 tot 8 miljard ophalen

Spanje wil deze week tussen de 6 en 8 miljard euro ophalen met twee veilingen van staatspapier. Dat werd maandag bekendgemaakt.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs