EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39691 tot 39695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 20 november 2012

'Koop een huis, blijf in Spanje'

Spanje wil iedere buitenlander die een huis koopt van 160.000 euro of meer een permanente verblijfsvergunning geven. Met het plan hoopt de Spaanse regering de ingestorte huizenmarkt een zetje te geven.

Het plan van de Spaanse staatssecretaris van Handel, Jaime Garcia-Legaz, is nog niet definitief. Maar de Spaanse premier Rajoy benadrukte vandaag dat Spanje kopers moet vinden voor de enorme aantallen onverkochte huizen.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Nederland 9e op wereldranglijst goud

Nu centrale banken over de hele wereld bezig zijn met het devalueren van hun valuta is het interessant om te kijken hoe landen individueel bezig zijn met diversifiëren van centrale bank reserves. De mededeling van obligatiekoning Bill Gross aan investeerders wereldwijd om ook te zoeken naar ‘hard assets’ is dan ook een teken aan de wand. Met het huidige onconventionele monetaire beleid is het zaak om niet alleen in ‘(obligatie)papier’ te zitten maar ook ‘reële’ grondstoffen, waaronder goud.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Hoop op begrotingsakkoord stuwt Wall Street

De aandelenbeurzen op Wall Street stonden maandag aan het eind van de handelsdag flink hoger. Positieve eerste signalen uit de onderhandelingen tussen Democraten en Republikeinen over de zogeheten 'fiscal cliff' kleurden de stemming voor de tweede dag op rij.

Verscheidene betrokkenen lieten zich de afgelopen dagen hoopvol over de gesprekken uit, die moeten zorgen dat een reeks bezuinigingen en belastingverlagingen die gepland staan voor 1 januari, verzacht worden. Positieve Amerikaanse huizencijfers werkten de positieve stemming verder in de hand.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Irakese olieboom?

Citi's commodities team believes Iraqi oil production is set to explode in the coming years, causing prices to turn downward.

Citi's commodities team believes Iraqi oil production is set to explode in the coming years, causing prices to turn downward.

In a massive survey helmed by analyst Edward Morse, Citi's team projects Brent crude to fall to $99 next year.

One of the main reasons (in addition to changing supply/demand dynamics in America): Iraq's oil production is poised to reach heights never seen in its history — neither prior to America's 2003 invasion nor in Iraq's '80s heyday:

Lees verder op businessinsider.com
Geplaatst op: maandag 19 november 2012

Olieprijs flink omhoog

De olieprijzen gingen maandag bijna 3 procent omhoog en bereikten de hoogste niveaus sinds midden oktober. Het geweld in het Midden-Oosten en hoopvolle signalen uit de gesprekken over de Amerikaanse begrotingsproblemen dreven de prijzen op.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs