EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39706 tot 39710 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 1 december 2012

„Pensioen modaal inkomen 30 procent omlaag”

Mensen met een modaal inkomen (30.000 euro) ontvangen op termijn 30 procent minder pensioen door de maatregelen in het regeerakkoord. Voor inkomens boven de ton is de teruggang nog groter. Dat blijkt uit een woensdag gepubliceerd onderzoek van de financiële dienstverlener Syntrus Achmea.

Nu kunnen werknemers jaarlijks 2,25 procent belastingvrij opzij leggen voor hun pensioen. Het nieuwe kabinet wil dat terugbrengen naar 1,75 procent tot een inkomen van 100.000 euro. Boven dat bedrag betaalt de overheid niet meer mee aan de pensioenopbouw. Daarnaast willen VVD en PvdA gepensioneerden meer laten meebetalen aan de AOW.

Lees verder op refdag.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2012

Klaus Regling begrijpt afwaardering Moody's niet

Kredietbeoordelaar Moody's heeft de kredietwaardigheid van de Europese reddingsfondsen afgewaardeerd. Zowel het permanente Europese noodfonds ESM, als het tijdelijke fonds EFSF ging een stap terug van AAA naar AA1.

De afwaardering heeft te maken met de afwaardering vorige week van Frankrijk; een van de grotere contribuanten van de fondsen. Ook van Frankrijk ging de waardering van AAA naar AA1.

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2012

Moody's verlaagt ratings ESM en EFSF een stapje

Kredietbeoordelaar Moody's heeft de kredietwaardigheid van het permanente Europese noodfonds ESM afgewaardeerd van de hoogste status AAA, naar AA1. De rating van het tijdelijke fonds EFSF ging naar (P)AA1, van (P)AAA. Dat maakte Moody's vrijdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2012

'Griekse exit achterhaald idee'

Degenen die speculeren over een Grieks vertrek uit de eurozone lopen achter bij de werkelijkheid.

Degenen die speculeren over een Grieks vertrek uit de eurozone lopen achter bij de werkelijkheid.

Dat heeft eurocommissaris Olli Rehn (Monetaire zaken en de euro) vrijdag gezegd in New York.

''Wie speculeert op een Grieks vertrek loopt achter op de curve'', aldus Rehn. Volgens de eurocommissaris is het akkoord dat deze week werd bereikt over een schuldenverlichting voor Griekenland een ''belangrijke mijlpaal''.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 1 december 2012

Omvangrijke goudroof in de haven van Curaçao

Een goudtransport uit Guyana is vrijdagochtend vroeg overvallen in de haven van Willemstad op Curaçao. Daarbij werden zeventig staven goud met een gewicht van 216 kilo buitgemaakt. Het goud heeft een geschatte dagwaarde van negen miljoen euro. Bij de overval raakte een Guyaans bemanningslid gewond aan zijn hoofd.

[...]

Lees verder op transport-online
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs