EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39711 tot 39715 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Werkloosheid eurozone loopt verder op

De werkloosheid in de eurolanden is in oktober gestegen tot het recordniveau van 11,7 procent. Dat maakte Europees statistiekbureau Eurostat vrijdag bekend.

De werkloosheid in de 17 eurolanden bedroeg in september gemiddeld 11,6 procent van de beroepsbevolking. In oktober 2011 lag het percentage nog op 10,4 procent. Vorige maand telde Eurostat 18,7 miljoen werklozen in de eurozone, dat waren er bijna 2,2 miljoen meer dan een jaar eerder.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

'Bankenunie eerste prioriteit eurozone'

Het instellen van een bankenunie en een systeem om toezicht te houden op bancaire instellingen zou de eerste prioriteit moeten zijn binnen de eurozone.

Dat zei donderdag topvrouw Christine Lagarde van het Internationaal Monetair Fonds. Volgens Lagarde moet er toezicht op alle banken binnen de eurozone worden gehouden.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Werkloosheid Italië op nieuw record

De werkloosheid in Italië is in oktober gestegen tot een nieuwe recordhoogte van 11,1 procent. Dat bleek vrijdag uit voorlopige cijfers van het nationale statistiekbureau ISTAT.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

Belgische langetermijnrente opnieuw op laagterecord

De rente op Belgische obligaties met een looptijd van tien jaar is vanochtend gedaald naar 2,16 procent. Dat is het laagste peil sinds het ontstaan van de euro.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: vrijdag 30 november 2012

'Griekenland moet terug naar de Drachme'

Griekenland moet weg uit de eurozone en weer terug naar de lokale valuta, de drachme. Die zal al snel de waarde van wc-papier innemen en dat zal dus veel pijn kosten, maar zo kan het land via de export de concurrentiepositie verbeteren en uiteindelijk weer opkrabbelen.

Dat zegt een meerderheid van de deelnemers aan de DFT peiling. Maar liefts 79% denkt dat het de beste keuze voor alle partijen is om de Grieken terug naar de drachme te laten gaan. Ongeveer de helft daarvan vindt zelfs dat de Hellenen helemaal uit de EU zouden moeten gaan.

Lees verder op telegraaf.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs