EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
69
kliks
37
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39716 tot 39720
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Duitse bunds sluiten hoger

De Duitse bunds zijn vrijdag met winst gesloten, nadat de Europese aandelenmarkten wegzakten, doordat de Amerikaanse beurzen terrein verloren door tegenvallende bedrijfscijfers en het risicosentiment dus omsloeg. De Duitse bunds wisten daardoor te herstellen van het laagste punt in een maand.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Kleine ondernemers stellen massaal hun pensioen uit

Vier op de tien oudere eigenaars van kleine en middelgrote bedrijven hebben hun pensioen door de financiële crisis moeten uitstellen. Dat is de conclusie van een wereldwijde enquête van het software-bedrijf Sellability Score, gespecialiseerd in cloud-oplossingen, bij meer dan duizend vijftigplussers die aan het hoofd van een kleinere onderneming staan. Oudere ondernemers stellen volgens de onderzoekers hun pensioen uit in de hoop dat de omstandigheden voor een verkoop op termijn opnieuw zullen verbeteren. Ongeveer 90 procent van de ondervraagden leidde een bedrijf met een jaaromzet van minder dan 10 miljoen pond.

[...]

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Fitch: druk op EU-leiders neemt toe

De beperkte voortgang richting een bankenunie tijdens de EU-top deze week voert de druk op de Europese leiders op om bij hun volgende ontmoeting in december tot meer concrete resultaten te komen. Dat stelde kredietbeoordelaar Fitch vrijdag in een commentaar op zijn website.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Sony schrapt 20 procent van banen hoofdkantoor

[...]

Ook wordt een gedeelte overgeplaatst naar andere divisies van Sony. Het gaat voornamelijk om ondersteunende functies die komen te verdwijnen. Sony kondigde eerder dit jaar al aan dat het voor eind maart 2013 in totaal 10.000 banen denkt te gaan schrappen. De recente aankondiging heeft daarom geen invloed op de verwachte bedrijfsresultaten voor fiscaal 2013, omdat de herstructurering hier al in mee is genomen.

Lees verder op insidegamer.nl
Geplaatst op: vrijdag 19 oktober 2012

Verwarring alom op de vastgoedmarkt

De verkopen van bestaande woningen in de VS zijn in september met 1,7 % gedaald. Moeten we dit als slecht nieuws interpreteren? Dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn, tenminste als we de National Association of Realtors (de vereniging van de huiseigenaars) mogen geloven.

De verkopen van bestaande woningen in de VS zijn in september met 1,7 % gedaald. Moeten we dit als slecht nieuws interpreteren? Dat hoeft niet noodzakelijk zo te zijn, tenminste als we de National Association of Realtors (de vereniging van de huiseigenaars) mogen geloven.

Die hebben een andere uitleg bij de hand, een uitleg die bovendien niet eens zo ongeloofwaardig klinkt. Volgens de organisatie zijn de gedaalde verkopen het gevolg van – raar maar waar – van een gebrek aan aanbod op de markt. Of met andere woorden: er zouden dus te weinig huizen aangeboden worden.

Dat klinkt ons toch enigszins vreemd in de oren, gegeven het feit dat er nog steeds een aanbod van honderduizenden huizen afkomstig uit foreclosures boven de markt hangt. Maar deze uitleg klinkt ons toch iets geloofwaardiger in de oren wanneer we Lawrence Yun van de NAR horen verklaren dat de prijzen van de aangeboden weer te sterk zijn gestegen om nog meer kopers te lokken.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs