EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39716 tot 39720 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 18 november 2012

Ook Spanje tegen bezuinigingsplan Van Rompuy

In navolging van Frankrijk, Polen en Roemenië heeft zaterdag ook Spanje zich uitgesproken tegen de bezuinigingsplannen van EU-president Van Rompuy voor de meerjarenbegroting 2014-2020.

Volgens diplomaten gaat het om het schrappen van 75 miljard euro. Het plan zou ertoe leiden dat Spanje bijna 20 miljard euro verliest aan landbouwsubsidies en steun aan arme regio's.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 18 november 2012

Spanje wil hulp van Zuid-Amerika

Spanje vraagt de voormalige koloniën in Zuid-Amerika om steun in de economische crisis. Premier Rajoy vroeg tijdens een Iberisch-Latijns-Amerikaanse top om investeringen in het oude moederland.

Volgens de Spaanse premier investeerde Spanje tien jaar geleden ook flink in de Zuid-Amerikaanse economie toen die in een diep dal zat. Nu zal "Spanje het geld uit Zuid-Amerika met open armen ontvangen".

Lees verder op nos.nl
Geplaatst op: zondag 18 november 2012

Lastenverzwaring funest voor de economie

Met een krimp van 1,1% ten opzichte van voorgaande kwartaal en een krimp van 1,6% op jaarbasis staat Nederland er beroerd voor qua economische progressie.

Met een krimp van 1,1% ten opzichte van voorgaande kwartaal en een krimp van 1,6% op jaarbasis staat Nederland er beroerd voor qua economische progressie.

Onze economie, de vijfde van Europa, zit in zwaar weer. In Europees perspectief presteren we beroerd, ver onder het gemiddelde van de Eurozone, maar ook slechter dan probleemlanden als Italie en Spanje. Zullen nieuwe bezuinigingsrondes ons tekort dan echt tot onder de 3% terugbrengen?

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

Te Koop: Amerikaanse Staatsobligaties

Yesterday's TIC data held two important pieces of data. The first is that in September, the month that Bernanke launched QEternity, for the first time in 2012, foreigners were net sellers of US Treasurys, dumping a total of $17.3 billion in paper, with foreign official institutions selling $919 million and non-official "Other Foreigners" offloading a whopping $18.3 billion: a record amount for this data series! The combined outflow was a dramatic reversal from the August $42.9 billion in purchases, from the $341.8 billion in foreign purchases Year To Date, was the first outflow of 2012, the first since the $13.1 billion sold in December 2011, and finally was the biggest sale in US paper since May 2009, or the month Greece had its first (of many) bailouts. While the reason for this dramatic shift in sentiment toward US paper is not defined, perhaps a primary reason is that in September foreigners bought a whopping $23.8 billion in corporate US stocks, the most since July 2009, and certainly motivated by hope that the latest Bernanke easing would send stocks soaring. Oh how wrong they were to believe that, and to fall for the media's latest attempt to force a rotation out of bonds and into stocks.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

China bouwt nu ook spooksteden in Afrika - World Peoples News

In China worden al een aantal jaren spooksteden gebouwd. Steden die volgens de Chinese overheid worden gebouwd om de snelgroeiende bevolking van China te kunnen huisvesten. Volgens critici worden de steden gebouwd om de economie te stimuleren. Maar hoe kan het dat China nu ook in Afrika een stad heeft gebouwd voor een half miljoen mensen waar vooralsnog niemand in wil wonen?

In Juli 2012 werd de nieuwbouw wijk  Nova Cidade de Kilamba opgeleverd. De naam betekent zoveel als Kilamba new city. Het is een wijk van vijfduizend hectare groot die op 30 kilometer afstand ligt van Luanda, de hoofdstad van Angola. De wijk, of stad, biedt ruimte aan 500.000 mensen en is daarmee waarschijnlijk één van de grootste bouwprojecten op het Afrikaanse continent.

Lees verder op worldpeoplesnews.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs