EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39741 tot 39745
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Deurwaarders in financiële problemen

Incassobureaus en deurwaarders komen momenteel zelf ook in financiële problemen, omdat het steeds moeilijker wordt vorderingen te innen.

Incassobureaus en deurwaarders komen momenteel zelf ook in financiële problemen, omdat het steeds moeilijker wordt vorderingen te innen.

Dat meldt AD. Veel fraudeurs laten zich uitschrijven uit het bevolkingsregister om onvindbaar te zijn voor schuldeisers. Deurwaarders lopen daardoor inkomsten mis en gaan zelfs failliet. De Nederlandse Vereniging van gecertificeerde Incasso-ondernemingen (NVI) wil dat incassobureaus toegang krijgen tot de Gemeentelijke Basisadministratie (GBA) om succesvoller mensen op te kunnen sporen.

Lees verder op netwerk-ondernemers.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Winkelverkopen Spanje bijna 11% lager dan jaar geleden

De winkelverkopen in Spanje zijn in september verder weggezakt. Ten opzichte van een maand eerder gaven consumenten 2% minder uit in de winkels, vergeleken met de septembermaand van 2011 was de omzet in de winkels maar liefst 10,9% lager. De jaar-op-jaar krimp van 10,9% was het slechtste cijfer sinds 2004, toen het Spaanse bureau begon met het bijhouden van deze gegevens.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Russisch schip geladen met 700 ton goud vermist

 Een Russisch vrachtschip, de Amurskaya, is sinds zondag vermist in de Zee van Ochotsk. Een opmerkelijk verhaal, want naar verluid zou het schip 700 metrische ton gouderts aan boord hebben. Dat is een onwaarschijnlijk grote hoeveelheid goud, meer dan de totale Nederlandse goudvoorraad en 3,5x zoveel als de 200 ton goud die India in 2009 kocht van het IMF. De vermissing van het schip met de gouden lading werd maandag bekendgemaakt.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Een zeer dramatische storm: doe er uw voordeel mee!

Twee koopjes als Sandy toeslaat:

Twee koopjes als Sandy toeslaat:

De Amerikaanse markten blijven vandaag dicht. Uit voorzorg voor orkaan “Sandy”, door meteorologen omschreven als de storm van de eeuw.

Vrijdag stonden de verzekeraars op Wall Street al flink onder druk en indien de storm de impact heeft waarvoor nu gevreesd wordt, dan spreken we waarschijnlijk over historische uitbetalingen.

Financiële markten hebben nogal de neiging om over te reageren bij dergelijke gebeurtenissen.

OK, verzekeraars zullen hier een zwaar verlies realiseren, maar verandert dit iets aan de intrinsieke waarde van deze bedrijven?

Als je een schadeverzekeraar bent, in je jaar na jaar mooie premies en nu en dan moet je een deel daarvan uitbetalen. Dat is wat zij doen.

Binnen de sector zijn er twee bedrijven die mij interesseren.

[...]

Lees verder op Aandelen.com
Geplaatst op: maandag 29 oktober 2012

Beursbedrijven schrijven te weinig af op vastgoed

Beursgenoteerde bedrijven schrijven opvallend weinig af op hun vastgoedbezittingen, als je kijkt naar de waardering die beleggers geven.

Beursgenoteerde bedrijven schrijven opvallend weinig af op hun vastgoedbezittingen, als je kijkt naar de waardering die beleggers geven.

Dat stelt de toezichthoudende Autoriteit Financiële Markten (AFM) maandag naar aanleiding van onderzoek naar de financiële verslagen van beursbedrijven over 2011.

De AFM heeft gekeken naar hoe bedrijven zijn omgegaan met 'bijzondere waardeverminderingen', vooral met het oog op de waardering van vastgoedbezittingen en vastgoedbeleggingen. Ook is gekeken naar de waardering van minderheidsbelangen.

Volgens de toezichthouder valt op "dat de marktwaarde van vastgoedbeleggingsinstellingen aanzienlijk lager is dan de boekwaarde.

[...]

Lees verder op Z24

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs