Nieuws / Artikelen met het woord

57645 artikelen gevonden. Artikel 39756 tot 39760
Bron: RT[z]
Geplaatst: vrijdag 28 september 2012

'Wall Street begint lager'

In New York zullen de Amerikaanse beurzen vrijdag waarschijnlijk lager beginnen. Beleggers lijken op de laatste dag van het derde kwartaal de winsten veilig te willen stellen. De brede S&P 500-index stevent af op een kwartaalwinst van zo'n 6 procent.

Op macro-economisch terrein bleek voorbeurs dat de Amerikaanse consumptie in augustus conform verwachting met 0,5 procent is gestegen. Het gaat om de sterkste stijging van de uitgaven sinds begin dit jaar. De stijging is vooral te wijten aan de gestegen brandstofprijzen. De persoonlijke inkomens namen vorige maand met 0,1 procent toe, terwijl was gerekend op een stijging met 0,2 procent.

Bron: businessinsider.com
Geplaatst: vrijdag 28 september 2012

Voedselprijzen rijzen de pan uit - richting de dangerzone

Last summer, two researchers from the New England Complex Systems Institute published a short paper examining the correlation between rising food prices and civil unrest. It was a timely analysis, to say the least. A number of food riots were occurring throughout the world, not to mention waves of revolution sparked by the high cost of food.

This is nothing new; throughout history whenever people have struggled to put food on the table for their families, social unrest has been a common consequence.

Bron: prijsgoudenzilver.nl
Geplaatst: vrijdag 28 september 2012

Nieuwe all time high goud

De goud- en zilverprijzen zijn afgelopen jaren erg gestegen. Het kan daarom slim zijn om in het waardevaste edelmetaal te investeren, om koopkrachtverlies door te voorkomen. U kunt goud en zilver fysiek kopen bij diverse webshops in de vorm van munten en baren, maar u kunt ook in mijnbouwaandelen, of op papier in goud en zilver handelen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: vrijdag 28 september 2012

Marc Faber over de bijwerkingen van de "stimilus fata morgana"

Marc faber werd geïnterviewd door FNN Australia over de nieuwe ronde van QE zonder limieten door de Fed.

Faber is absoluut niet te spreken over de nieuwe maatregelen die meer negatieve dan positieve bijwerkingen zullen opleveren.

Marc Faber onderstreept nogmaals dat monetaire stimilus slechts een minderheid van de gemeenschap helpt ten koste van de meerheid. Sociale onrust is telkens de uitkomst hiervan…

Faber raadt beleggers aan om een belangrijk deel van hun vermogen te beleggen in goud!

Bron: prijsvangoud.nl
Geplaatst: vrijdag 28 september 2012

Zo herken je nep goud!

Al meerdere malen zijn er berichten opgedoken over nep goud. Het gaat hier om wolfraam wat een omhulsel heeft van goud, waardoor het niet van echt te onderscheiden is voor de meeste mensen. Dit filmpje toont echter hoe met behulp van bepaalde apparatuur nep goud kan worden herkend. Zullen handelshuizen sinds kort ook deze apparatuur in huis hebben om nep goud te herkennen?