EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
58
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39771 tot 39775 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

S&P verlaagt beoordeling banken

De banken zijn volgens S&P blootgesteld aan toenemende economische risico's door de slechte vooruitzichten voor de Nederlandse economie en de hele eurozone.

''We verwachten dat de correctie op de vastgoedmarkt en de maatregelen om het begrotingstekort te verlagen blijven wegen op de economie'', aldus S&P. Het effect op de bankensector blijft volgens de kredietbeoordelaar desondanks ''bescheiden''.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

AMSTERDAM VANDAAG: AEX sluit lager

De Amsterdamse beurs is vrijdag met verlies gesloten, waarbij de macro-economische data uit de Verenigde Staten het sentiment onder druk zette en de AEX onder een cruciaal punt sloot.

De AEX-index sloot vrijdag 1,5% lager op 319,84 punten, de Midkap verloor 1,4% op 505,73 punten en de Smallcap eindigde 1,0% lager op 372,12 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Angstige handel op beurzen

De Europese effectenbeurzen gingen vrijdag aan het eind van de handel flink onderuit. Het was de derde dag op rij van verliezen, waarmee het de slechtste handelsweek was sinds eind september. Zorgen over de Europese schuldenproblematiek en de Amerikaanse begrotingscrisis bleven de stemming drukken.

,,Het is alles bij elkaar'', zei Sijmen Plomp van Hof Hoorneman Bankiers. ,,Door de angst voor het onbekende durven mensen geen risico te nemen. Als er wat gebeurt, trekt iedereen als een schildpad zijn kop in.'' Ook de onrust in Israël hielp het sentiment niet vooruit, merkte Plomp op.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

De zilverexplosie van '70 is niets met wat ons nu te wachten staat

Tijdens een interview op PracticalBull.com zegt David Morgan dat de zilver supply squeeze van 1980 niets zal zijn vergeleken met hetgeen ons nu te wachten staat. Tijdens de jaren ’70 steeg de zilverprijs al eens van $ 5 naar $ 50.

Tijdens een interview op PracticalBull.com zegt David Morgan dat de zilver supply squeeze van 1980 niets zal zijn vergeleken met hetgeen ons nu te wachten staat. Tijdens de jaren ’70 steeg de zilverprijs al eens van $ 5 naar $ 50.

Morgan wijst erop dat de industriële- en investeringsvraag naar zilver de drijvende kracht zijn achter een nieuwe stijging van de zilverprijs. 54 % van de vraag naar zilver komt vanuit de industrie. Deze vraag kan met de economische malaise dalen, maar in beperkte maten. Deze daling zal volledig teniet gedaan worden door een sterkere stijging vanuit de investeringshoek naar edelmetalen die zijn waarde behouden (zoals goud).

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: vrijdag 16 november 2012

Bankiers erkennen problemen niet

Dat Duitsers erom bekend staan nogal vol van zichzelf te zijn wisten we al langer. Ook deze week werd weer bewezen dat dit vooroordeel nog steeds van toepassing is. De afgelopen week plaatste de FSB (Financial Stability Board) de Deutsche Bank op een rode lijst, omdat de bank een hoog risico zou lopen om failliet te gaan. De hoogste bestuurder van de bank, Jürgen Fitschen, vindt dit totale onzin: “Deutsche Bank zal nooit staatssteun nodig hebben”, aldus de bankier.

Lees verder op Goudvergelijken.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs