EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
51
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39781 tot 39785 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 11 november 2012

'Tijdsdruk is probleem van Griekenland'

Griekenland moet op 16 november een bedrag van ruim 3 miljard euro afbetalen aan schuldeisers en hoopt daarvoor een nieuw deel van de Europese noodleningen te kunnen gebruiken. Volgens Schäuble speelt die verplichting echter geen rol bij de vraag of de Grieken nieuwe noodleningen tegemoet kunnen zien.

''Wij zijn niet verantwoordelijk voor de tijdsdruk'', aldus de minister. ''Alle belanghebbenden kennen die termijn al lang. Iedereen in de eurogroep en het IMF wil de Grieken helpen, maar we laten ons niet onder druk zetten.''

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 11 november 2012

'Miljoen huishoudens na regeerakkoord onder water' ?

Dit blijkt uit een onderzoek van de Vereniging Eigen Huis (VEH), in bezit van NU.nl.

Dit blijkt uit een onderzoek van de Vereniging Eigen Huis (VEH), in bezit van NU.nl.

Dit betekent dat deze huishoudens een hypotheek hebben die hoger is dan de huidige waarde van het huis, waardoor het lastig is hun woning te verkopen.

"De negatieve spiraal op de woningmarkt wordt versterkt. Rust en vertrouwen in de markt kunnen zich niet herstellen", zo schrijft de vereniging dan ook in een brief aan de Tweede Kamer, voorafgaand aan het debat in de Kamer vrijdag over het Belastingplan van volgend jaar.

Lees verder op nugeld.nl
Geplaatst op: zondag 11 november 2012

IMF: traag herstel Arabische economieën

De economie van de Arabische landen waar de bevolking vorig jaar in opstand kwam, zal zich volgend jaar slechts traag herstellen. Zij zullen door de slechte situatie van de wereldeconomie blijven worstelen met een hoge inflatie en een stijgende werkloosheid. Dat voorspelt het Internationaal Monetair Fonds (IMF) in een rapport, dat het zondag heeft gepubliceerd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zondag 11 november 2012

Nieuwe noodhulp aan Griekenland: 'Bal ligt in kamp van Athene'

Het antwoord op de vraag of en wanneer Griekenland een nieuwe schijf noodhulp zal krijgen, hangt volledig van de regering in Athene af. Dat heeft de Duitse minister van Financiën, Wolfgang Schäuble, verklaard in een interview met de krant Welt am Sonntag.

De Duitse minister werd tijdens het interview gevraagd wanneer de Europese Unie het licht op groen zal zetten voor een nieuwe, cruciale, schijf van 31,2 miljard euro aan Griekenland. 'Die vraag zou je aan mijn Griekse collega’s moeten stellen, niet aan de Duitse minister van Financiën', luidde het antwoord van Schäuble.

Lees verder op standaard.be
Geplaatst op: zondag 11 november 2012

Goud en het belang van de stock to flow ratio

Op het blog van Gold Bullion International verscheen eerder deze week een interessante analyse van de goudmarkt. Joe Yasinski en Dan Flynn besteden op het blog aandacht aan de prijsvorming van goud. Het edelmetaal wordt praktisch niet verbruikt en daarom is de goudmarkt eigenlijk een overschotmarkt. Ook neemt de populariteit van goud toe naarmate de prijs ervan stijgt. Zijn de klassieke vraag en aanbod regels wel van toepassing op goud?

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs