EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39786 tot 39790 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Economisch vertrouwen eurozone stijgt voor eerst sinds februari

Het economisch vertrouwen van bedrijfsleiders en consumenten in de eurozone is in november gestegen, na acht maanden op rij te zijn gedaald, blijkt uit cijfers van de Europese Commissie.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Zwitserse centrale bank: 'Hoge koers Franc hindert bedrijven'

Thomas Jordan, de president van de Swiss National Bank (SNB) heeft woensdagavond gezegd dat de koers van de Zwitserse Franc nog steeds hoog staat en daarmee hinderlijk is voor veel bedrijven, vooral in een tijdperk van beperkte economische groei in de hele wereld. Een opmerkelijke uitspraak, aangezien de SNB vorig jaar september een plafond instelde voor de waarde van de munt ten opzichte van de euro.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Europese Commissie onderzoekt gevaren huizenbubbel Nederland

De Europese Commissie start een 'diepgravend onderzoek' naar de Nederlandse economie om vast te kunnen stellen wat de risico's zijn van de huizenmarktzeepbel in ons land. Dat schrijft Reuters op basis van uitspraken die de Europese Commissie woensdag heeft gedaan.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

Goud- en zilvermijnen doen het beter dan fysiek goud/zilver

De beste manier om de prestaties van goud te vergelijken met de goudmijnen (HUI index) te delen door de goudprijs (Gold Spot index). Als deze ratio daalt, doet goud het beter dan de goudmijnen en omgekeerd.

En zoals dit met alle beleggingen gaat, is geen enkele trend eeuwig. Zo is ook deze trend gedaald. Sinds enkele maanden kort doen de goudmijnen het dus weer beter dan goud.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 29 november 2012

'Heilig geloof in harde munt ruïneert Europa'

De Verenigde Staten blijken de lessen van de Grote Depressie beter te hebben geleerd dan Europa, betoogt econoom Gerard Veldman.

De Verenigde Staten blijken de lessen van de Grote Depressie beter te hebben geleerd dan Europa, betoogt econoom Gerard Veldman.

Terwijl Europa wegzinkt in recessie en conflict, groeit de Amerikaanse economie met zo'n 2 procent per jaar. De Fed heeft sinds 2008 zo ongeveer de helft van het begrotingstekort gefinancierd met z'n quantitative easing en daarmee de Amerikaanse burger een enorme dienst bewezen. De paniekverhalen over de onvermijdelijkheid van hyperinflatie en in elkaar donderende obligatiemarkten, kunnen - vier jaar later - naar het rijk der fabelen worden verwezen.

Lees verder op volkskrant.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs