EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
63
kliks
32
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 3981 tot 3985
Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Eenvoudig uitgelegd: hoeveel moet je sparen om aan €1 miljoen te komen?

We weten allemaal dat je enkel rijk kan worden wanneer je minder geld uitgeeft dan je verdient. Dat kan door zo weinig mogelijk geld uit te geven, zo veel mogelijk geld te verdienen of een combinatie van beide. Maar hoeveel moet je nu aan de kant zetten om dat magische getal van 1 miljoen te bekomen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Nieuwe Nederlandse huizenbubbel?

Zeepbellen, ze zijn soms te herkennen op voorhand, en meestal wordt een zeepbel door de massa pas opgemerkt wanneer het te laat is. Namelijk wanneer het opgeblazen boeltje uit elkander spat. En dan zijn er, zoals steeds, traantjes.

Over de Belgische en Nederlandse huizenmarkt valt veel te schrijven. Nederland kreeg zware klappen tijdens en na de crisis van 2008. Vooral in grote steden, Amsterdam voorop, zakte de waarde van vastgoed aanzienlijk. In sommige segmenten daalde prijzen met meer dan 30 procent.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 12 januari 2017

Turkse lira maakt sterkste val sinds mislukte coup

De waarde van de Turkse lira ten opzichte van de dollar is woensdag met 4 procent gedaald. Dat is de sterkste daling voor de geplaagde munt sinds de mislukte coup in Turkije medio juli vorig jaar.

De Turkse munt zakte in de middaghandel tot bijna 4 lira per dollar. Daarmee komt het verlies sinds de jaarwisseling al op 12 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 11 januari 2017

Grootste Goud ETF groeide 179 ton in 2016

De grootste goud ETF zag een instroom van 179 ton goud aan nieuwe beleggingen. Er was een sterke correlatie tussen de goudprijs en het aantal participaties. Maar beleggers verkochten in de laatste....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: woensdag 11 januari 2017

Chinese digitale economie creëert ruim 400 miljoen banen

De snelgroeiende digitale economie creëert in China de volgende twintig jaar 415 miljoen extra arbeidsplaatsen. Daarbij zullen een aantal repetitieve en voorspelbare functies worden opgeslorpt, maar in totaliteit zullen veel meer opportuniteiten worden geboden.

Dat blijkt uit een rapport van analist Boston Consulting Group en de Chinese denktank AliResearch.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs