EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39821 tot 39825 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

Congreslid Ron Paul: 'USA is BLUT'

US will hit its debt limit by the end of 2012 - Treasury

US will hit its debt limit by the end of 2012 - Treasury

The US will reach the federal debt limit “near the end of 2012,” the Treasury Department revealed along with plans to sell $72 billion in notes and bonds next week to raise capital.

Lees verder op rt.com
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

Huren is hot! Kopen is not...

De trend is overduidelijk. Huren is het nieuwe toverwoord. Niet minder dan 700.000 huishoudens willen de koopwoning laten voor wat ze is en hun intrek nemen in een huurwoning. Dat is maar liefst 43% meer dan twee jaar geleden. 

De trend was te verwachten. Steeds meer gezinnen zijn onzeker over hun toekomstperspectieven. Een baan hebben is tegenwoordig op z'n zachts gezegd geen zekerheidje meer. Bovendien trekken banken de teugels van de hypotheken alsmaar strakker aan, waardoor minder geleend kan worden dan voorheen. Misschien wel verstandig - de ruimhartige hypotheken waren tenslotte één van de grondleggers van de hedendaagse crisis - maar niet minder vervelend. Een bijkomende reden om liever een woning te huren is de toename in zzp'ers. Steeds meer mensen werken met tijdelijke contracten of op freelance basis. Dan is de keuze voor een huurwoning makkelijk gemaakt. Want een hypotheek krijgen zonder vast contract? Forget about it.

Lees verder op huurwoningen.nl
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

WGC: Trends goudmarkt in derde kwartaal 2012

WGC: Trends goudmarkt in derde kwartaal 2012 De World Gold Council (WGC) heeft vandaag haar nieuwste rapport vrijgegeven over de goudmarkt in het derde kwartaal van 2012. De vraag naar goud was in het derde kwartaal van dit jaar met 1.084,6 ton ongeveer 10% hoger dan in het vorige kwartaal. Vergeleken met hetzelfde kwartaal van vorig jaar was de vraag naar het edelmetaal echter 11% lager. Vooral de vraag naar munten en baren was lager dan een jaar geleden, de vraag naar goud voor ETF's en andere beleggingsproducten nam dit jaar juist wat toe.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

Zwakke economie weegt op beurzen

De Europese beurzen gingen donderdag omlaag nadat bleek dat de eurozone weer in een recessie is beland. Daarnaast zorgden een somber bericht over de Amerikaanse arbeidsmarkt, de oplopende spanning in het Midden-Oosten en de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten voor een cocktail van slecht nieuws.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

Wall Street opent vlak

In New York zijn de Amerikaanse beurzen donderdag vlak geopend. Slecht nieuws over de Amerikaanse arbeidsmarkt, een tegenvallende omzet van Wal-Mart, oplopende spanningen in het Midden-Oosten, een recessie in de eurozone en een dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten hielden beleggers langs de zijlijn.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs