EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39841 tot 39845 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

Dit jaar 650 Nederlandse banen weg bij BAM

Bij de lopende reorganisatie van BAM gaan dit jaar 650 banen in Nederland verloren. Dat is 5 procent van het totaal. Dat zei bestuursvoorzitter Nico de Vries donderdag in een toelichting op de resultaten over de eerste 9 maanden.

Het bouwconcern nam in die periode een reorganisatielast van 16 miljoen euro boven de 11 miljoen euro die in het tweede kwartaal werd geboekt. Volgens financieel directeur Jan Ruis is de last van 37 miljoen euro dit jaar bijna een verdubbeling ten opzichte van voorgaande jaren.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

24-uursstaking in Spanje en Portugal

Miljoenen werknemers in verschillende landen doen vandaag mee aan de Europese stakingsdag tegen bezuinigingen. De acties worden vooral gehouden in landen in Zuid-Europa die het hardst zijn getroffen door de crisis en waar de strengste maatregelen worden genomen om er weer bovenop te komen. In Spanje en Portugal begon vanochtend een 24-uursstaking die onder meer het openbaar vervoer en het luchtverkeer lamlegde.

Hier: Politieagenten in confrontatie met demonstranten die het vertrekken van de bussen vanaf de buscentrale in Madrid probeerden tegen te houden. © afp

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

Maar Noord-Europa werkt vrolijk door

In Portugal en Spanje liepen de demonstraties uit op (kleine) ongeregeldheden. In Griekenland, Italië en Frankrijk waren er slechts werkonderbrekingen en de vakbonden in de rest van Europa gingen de straat op om zich solidair te verklaren met de acties in de zuidelijke lidstaten, waar bezuinigingsmaatregelen het meest gevoeld worden.

Op het Brusselse kantoor van de Europese vakbondsfederatie (Etuc) zijn ze trots op het succes van de eerste Europese stakingsdag. Maar is dat terecht?

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

Het IMF ziet de Griekse feiten onder ogen, nu de eurolanden nog

Na de parlementaire goedkeuring van een omvangrijk pakket bezuinigingen, voldoet Griekenland aan de voorwaarden voor het krijgen van een volgende tranche van het noodfonds dat de eurolanden hadden gereserveerd. Maar de Griekse economie is intussen zoveel verslechterd dat ook die volgende tranche niet voldoende zal zijn om het land naar financiële stabiliteit te krijgen. Alle betrokkenen weten dat, maar niet iedereen wil het onder ogen zien.

Lees verder op trouw.nl
Geplaatst op: donderdag 15 november 2012

Nieuwe recessie in eurozone

De economieën van de eurozone zijn afgelopen kwartaal gemiddeld genomen voor het tweede achtereenvolgende kwartaal gekrompen.

Daarmee is voor het eerst sinds 2009 sprake van een recessie in de eurozone. Dat blijkt uit cijfers die het Europees statistiekbureau Eurostat donderdag presenteerde.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs