EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39856 tot 39860 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Geopolitiek rondom de Kaspische Zee

The Caspian Sea region is an often-overlooked one, compared to the Middle East, when assessing the antagonisms of world powers. However, this hinterland of Eurasia is of great importance for a whole range of issues.

The Caspian Sea dominates on a geo-economic level Central Asia, Caucasus, Southern Russia and the upper part of the Middle East. More than 10 billion tons of oil reserves are to be found there along with trillions of cubic meters of natural gas, most of them still unexplored or underdeveloped. On a geopolitical level, the Caspian is the corridor that leverages the influence of Russia in the Middle East and at the same time a locale of significant U.S. interest.

Lees verder op stratrisks.com
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Beurs leeft op na verlies maar sluit vrijwel onveranderd

Vandaag begonnen de AEX index en de BEL20 nog licht hoger aan de laatste dag van de week maar al snel verloren beide beurzen hun kleine winst. In de loop van de ochtend en het begin van de middag liepen de verliezen op en over een breed front daalden de koersen van aandelen lichtjes ten opzichte van gisteren.

Griekenland blijft beleggers bezig houden want deze week stemde het Griekse parlement nog in met nieuwe vergaande bezuinigingsmaatregelen om een deel van de noodsteun te kunnen ontvangen. Er wordt verwacht dat de trojka op korte termijn een akkoord zal bereiken waardoor de Grieken geen zorgen hoeven te maken over een mogelijk faillissement.

Lees verder op beursig.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Obama praat met Republikeinen over begroting

Vrijwel direct na zijn herverkiezing gaat de Amerikaanse president Barack Obama voortvarend te werk. Hij nodigt de leiders van de Republikeinen en Democraten volgende week uit op het Witte Huis om een oplossing te vinden voor de begrotingscrisis, de zogenoemde 'fiscal cliff'. Dat hebben functionarissen vrijdag in Washington gezegd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Wall Street op winst

De beurzen in New York herstelden vrijdag enigszins van de verliezen van de afgelopen dagen. Een meevallend cijfer over het Amerikaanse consumentenvertrouwen deed het sentiment goed. Beleggers waren verder in afwachting van een toespraak van president Barack Obama over de begrotingsproblematiek in de Verenigde Staten.

De Dow-Jonesindex noteerde in de tussentijdse handel 0,3 procent hoger op 12.847 punten. De brede S&P 500 steeg 0,6 procent tot 1385 punten en de technologiebeurs Nasdaq klom 0,8 procent tot 2917 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

EU-overleg over begroting klapt

Het overleg tussen de Europese instellingen over de Europese begroting van dit jaar en volgend jaar is vrijdagavond geklapt.

Het overleg is opgeschort tot aanstaande dinsdag, zo liet de Europese Commissie weten.

Lees verder op nu.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs