EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39871 tot 39875 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Situatie Gaza escaleert na dood Hamas-leider

Israël heeft de militaire chef van Hamas, Ahmed al-Jaabari, gedood. Het is het begin van een 'bredere operatie' tegen Hamas, zegt Israël. De radicale Hamas waarschuwt Israël op zijn beurt dat 'de poorten van de hel' door de dood van Al-Jaabari geopend zijn.

Israël heeft zeker vier luchtaanvallen uitgevoerd op de dichtbevolkte Gazastrook. Naast Al-Jaabari werd daarbij nog zeker één ander lid van Hamas gedood, mogelijk is de tweede dode een zoon van Al-Jaabari.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Plaatje: De Fiscale Klif voor Gewone Stervelingen

We have discussed the fiscal cliff from many angles: timeline, the potential impact, the scenarios, whether its impact is priced in, why a bounce on success is unlikely, the endgame 'solution', and the long-term fiscal probity of the USA. As it appears everyone is becoming more aware of this pending reality, we note USA Today's great one-stop-shop infographic which simplifies the fiscal cliff impact for the rest of us: A raft of tax and spending changes scheduled to take effect in January will sharply reduce the federal budget deficit, but will also send the economy back into recession if they all happen at once.

Lees verder op zerohedge.com
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Ierland somberder over economisch herstel

De Ierse economie herstelt langzamer dan gedacht. De overheid heeft zijn groeiramingen voor de komende 3 jaar naar beneden bijgesteld, maar verwacht niet dat het land extra zal moeten bezuinigen, zo werd woensdag bekendgemaakt.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

GFMS: Zilverprijs kan met 38% stijgen in 2013

GFMS: Zilverprijs kan met 38% stijgen in 2013 Thomson Reuters Gold Fields Mineral Services (GFMS) verwacht dat de zilverprijs volgend jaar met wel 38% kan stijgen als gevolg van een toenemende vraag van beleggers. Ook draagt een toenemende vraag naar zilveren sieraden vanuit China bij aan een mogelijke prijsstijging van het edelmetaal. De vraag naar zilver voor de productie van zonnepanelen zal volgens het GFMS juist lager uitvallen dan eerder werd aangenomen.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: woensdag 14 november 2012

Kwaliteit erts van grote goud- en zilvermijnen daalt

Kwaliteit erts van grote goud- en zilvermijnen daalt SRSrocco van SilverDoctors heeft een aantal grafieken samengesteld die laten zien hoe de ertskwaliteit van een aantal grote goud- en zilvermijnen de laatste jaren omlaag is gegaan. Het is gebruikelijk dat gedurende de levensduur van een mijn de ertskwaliteit steeds minder wordt, maar nu gebeurt dat tegelijkertijd bij de grootste goud- en zilvermijnen. De grafieken laten zien dat de winning van edelmetaal steeds kostbaarder wordt.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs