EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
49
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39881 tot 39885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

ING: €609 miljoen winst en 2.350 ontslagen

De ING publiceerde 7 november 2012 de derde kwartaalcijfers. De Nederlandse bank boekte een nettowinst van 609 miljoen euro. Dit bedrag was een jaar geleden nog ruim 1 miljard euro hoger. Om geld te besparen, want hoeveel miljoen er ook winst wordt gemaakt, het is nóóit genoeg, gaat de ING maar liefst 2.350 banen schrappen. Dat scheelt weer wat salarissen en bonussen.

Lees verder op Biflatie.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Griekse werkloosheid naar nieuw record

De Griekse werkloosheid is in augustus naar het nieuwe recordniveau gestegen van 25,4 procent. Daarmee is de werkloosheid in het noodlijdende land sinds 2008 al meer dan verdrievoudigd. Dat bleek uit cijfers die donderdag werden gepubliceerd.

Vooral voor de groep van 15 tot 24 jaar is de situatie dramatisch. Daar is 58 procent werkloos, tegen 20 procent in augustus 2008. In totaal zitten nu 1,27 miljoen Grieken zonder werk, dat is een stijging van 38 procent ten opzichte van een jaar eerder. De Griekse werkloosheid loopt nu al 39 maanden op rij op.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Spanje heeft financiering voor 2012 rond

Spanje heeft donderdag 4,8 miljard euro opgehaald met de veiling van langlopende staatsleningen. Daarmee heeft het land in zijn totale financieringsbehoefte voor 2012 voorzien.

Spanje sleet voor 992 miljoen euro aan 3-jarige obligaties.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

Is er dan ook positief nieuws te melden voor huiseigenaren? Jazeker!

Een stroom aan kritiek barstte los nadat bekend werd welke maatregelen klaarliggen voor de woningmarkt. De aanpak voor de hypotheekrenteaftrek zou zelfs 'discriminerend' zijn. Is alles dan kommer en kwel? Nee. Want er is ook positief nieuws. Gisteren maakte kersverse minister van Wonen Stef Blok bekend dat restschuld maximaal vijf jaar lang aftrekbaar blijft. We mogen even juichen!

Lees verder op koopwoningen.nl
Geplaatst op: donderdag 8 november 2012

ING blijft bloeden in Spanje

Gisteren kwam ING, bank en verzekeraar, met de cijfers over het derde kwartaal. Over ING en Spanje heb ik dit jaar al een paar keer geschreven, ik vond – en vind – dat de risico’s daar nogal onderschat worden.

Gisteren kwam ING, bank en verzekeraar, met de cijfers over het derde kwartaal. Over ING en Spanje heb ik dit jaar al een paar keer geschreven, ik vond – en vind – dat de risico’s daar nogal onderschat worden.

‘Er zijn een aantal serieuze kwesties in Spanje, maar we doen het behoorlijk goed’, zei Hommen, de topman, tegen de pers. In een nadere toelichting zei chief risk officer Wilfred Nagel dat de portefeuilles in Spanje ‘van hoge kwaliteit” zijn en dat er geen reden is om extra stappen te nemen, hoewel de vastgoedprijzen in Spanje onder druk blijven staan’.

Lees verder op hpdetijd.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs