EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39881 tot 39885 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Oeso waarschuwt voor nieuwe krimp wereldeconomie

De wereldeconomie loopt het risico om te krimpen, als leiders in de eurozone en de Verenigde Staten niet het vertrouwen herstellen en hun staatsfinancien op orde krijgen.

Daarvoor waarschuwt de Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (Oeso) dinsdag. De in Parijs gevestigde organisatie roept bij de halfjaarlijks gepubliceerde economische vooruitzichten met klem op tot actie. Dit gebeurde voor het laatst in 2008, toen de wereldeconomie aankeek tegen een diepe crisis.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Strenge begroting door Portugees parlement

Het parlement van Portugal heeft dinsdag de begroting voor 2013 goedgekeurd. De regerende sociaaldemocraten stemden samen met hun coalitiepartner CDS voor de begroting waarin de belastingen fors worden verhoogd om het tekort te verkleinen. De maatregelen komen volgend jaar neer op in totaal 5,3 miljard euro.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Huizenprijzen VS stijgen 0,4 procent

Op jaarbasis gingen de prijzen met 3 procent omhoog. Hier werd in doorsnee gerekend op 2,9 procent. Het cijfer voor augustus werd herzien tot 0,8 procent.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

'Wall Street opent vlak'

In New York zullen de beurzen dinsdag nagenoeg vlak openen. Opluchting over de Griekse deal en de aanhoudende bezorgdheid over de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten lijken de markt in toom te houden.

Beleggers krijgen ook een stroom aan macro-economische cijfers te verwerken. Voorbeurs bleek al dat de orders van duurzame goederen in oktober onveranderd zijn gebleven ten opzichte van een maand eerder. Economen hadden een orderdaling van 0,6 procent voorzien.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

OESO: Belgische banken hebben € 24 miljard kapitaal te kort

De OESO heeft dinsdag een rapport vrijgegeven waarin staat dat de grote banken in de eurozone in totaal €400 miljard aan kapitaal te kort hebben als ze hun 'leverage ratio' willen verminderen tot het niveau van de banken elders in de wereld. In België halen vier van de negen banken deze norm niet en zouden ze €24 miljard nodig hebben om er wel aan te kunnen voldoen. Alleen de bankensector in Frankrijk en Griekenland staat er naar verhouding nog slechter voor.

Lees verder op MarketUpdate.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs