EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
20
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39901 tot 39905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Nikkei sluit opnieuw hoger

De beurs in Tokio is dinsdag voor de vierde dag op rij hoger gesloten. De stemming werd gesteund door het akkoord in Brussel over de verdere noodsteun aan Griekenland. De Nikkei eindigde 0,4 procent hoger op 9423,30 punten. In de afgelopen 2 weken is de Japanse hoofdgraadmeter bijna 9 procent gestegen.

De koersstijging van de Nikkei bleef beperkt door winstnemingen onder de grote Japanse exportbedrijven, die in de afgelopen 2 weken meer dan 10 procent zijn gestegen. Technologiebedrijf Nikon en de automakers Toyota en Honda verloren daardoor tussen 1,1 en 1,4 procent. De Japanse glasvezelmaker Toyobo klom daarentegen 4,7 procent na een adviesverhoging door Daiwa Securities.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

'Perfecte' nepdiamant bedreigt wereldwijde handel

Justitie in het Belgische Antwerpen onderzoekt een oplichtingszaak met synthetische diamanten die een bedreiging vormt voor de wereldwijde diamanthandel. Dat meldt de Belgische krant De Tijd.

Justitie in het Belgische Antwerpen onderzoekt een oplichtingszaak met synthetische diamanten die een bedreiging vormt voor de wereldwijde diamanthandel. Dat meldt de Belgische krant De Tijd.

Deze praktijken kunnen de integriteit ondermijnen van de hele keten voor het leveren van diamanten.

Een gespecialiseerd laboratorium in Antwerpen heeft ontdekt dat ongeveer zeshonderd steentjes, die werden verkocht als echte, natuurlijke diamanten, in werkelijkheid synthetische, gefabriceerde steentjes zijn. De kwaliteit van de nepdiamanten is zo goed dat zelfs diamantairs met jaren ervaring het onderscheid niet kunnen maken, zelfs niet met een loep of een microscoop.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

De (zoveelste) redding van Athene

Europa heeft een akkoord bereikt omtrent de modaliteiten die de EU moeten toelaten vers geld richting Griekenland te sturen. Dat heeft de voorzitter van de Eurogroup, de Luxemburger Jean-Claude Juncker, gemeld tijdens een persconferentie.

Na 10 uur onderhandelen tijdens de derde vergadering in even veel weken werd het volgende overeengekomen:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Akkoord tussen eurozone en IMF over Griekse schulden

Er is een akkoord bereikt tussen het Internationaal Munt Fonds (IMF) en de eurozone over de Griekse schuldaflossing. Dat melden bronnen binnen van de EU. De minister van Financiën van de eurozone zijn in Brussel al voor de derde keer in twee weken tijd bijeen in het EU-hoofdkwartier in Brussel om met het IMF en Griekenland een akkoord te bespreken over schuldherschikking. Zo willen de betrokkenen een Grieks bankroet vermijden. Nu is er dus eindelijk een akkoord.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Onenigheid over Grieks reddingsplan blijft duren

De zenuwen van de Griekse regering worden op de proef gesteld. Ook na zowat negen uur onderhandelen hebben de ministers van Financiën van de eurolanden en het Internationaal Monetair Fonds nog steeds geen vergelijk gevonden over de toekomst van het reddingsplan voor het noodlijdende euroland.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs