EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39901 tot 39905 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

'Frankrijk zakt in recessie'

De Franse economie krimpt in het laatste kwartaal van dit jaar naar verwachting met 0,1 procent. Dat blijkt uit een onderzoek waarvan de Franse centrale bank de resultaten vrijdag heeft bekendgemaakt.

De centrale bank heeft voor het derde kwartaal ook al een krimp van 0,1 procent voorspeld. Daarmee zou de op een na grootste economie van de eurozone in een recessie zijn beland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Iberia schrapt 4500 banen

De Spaanse luchtvaartmaatschappij Iberia schrapt 4500 banen. De vloot wordt met 25 vliegtuigen ingekrompen en werknemers moeten salaris inleveren. Dat maakte moederbedrijf IAG, waartoe ook British Airways behoort, vrijdag bekend.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

'Amsterdamse beurs begint vlak'

De beurs in Amsterdam zal vlak beginnen. Beter dan verwachte Chinese macrocijfers worden daarbij afgewogen tegen de aanhoudende zorgen in Europa en de VS.

De beurs in Amsterdam zal vlak beginnen. Beter dan verwachte Chinese macrocijfers worden daarbij afgewogen tegen de aanhoudende zorgen in Europa en de VS.

,,De AEX lijkt nagenoeg vlak te gaan openen. Na de verkoopgolf van de afgelopen twee dagen proberen we een pas op de plaats te maken en even op adem te komen. Griekenland blijft de gemoederen bezighouden. Het land moet op 16 november miljarden aan schulden terugbetalen. De extra steun moet dan binnen zijn anders is het land failliet. Ook blijft de dreigende fiscal cliff in de Verenigde Staten zorgen voor onzekerheid in de markt'', aldus handelaar Rob Koenders van Harmony Vermogensbeheer.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Onderzoek legt begrotingsprobleem VS bloot

Een onafhankelijk onderzoek naar wat er zal gebeuren als de Democraten en de Republikeinen in de Verenigde Staten het niet eens worden over een oplossing voor de begrotingscrisis, de zogenoemde 'fiscal cliff', zet de twee partijen verder onder druk om snel tot een oplossing te komen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 9 november 2012

Nikkei zet verliesreeks voort

De beurs in Tokio is vrijdag voor de vijfde dag op rij lager gesloten. De aanhoudende dreiging van een begrotingscrisis, de zogeheten fiscal cliff, in de Verenigde Staten en de bezorgdheid over de Europese economie bleven de stemming onder druk zetten. De Nikkei eindigde 0,9 procent lager op 8757,60 punten.

De Japanse beurs verloor daarmee deze week 3,2 procent.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs