EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39906 tot 39910 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

Escalatie Gaza dreigt, 75.000 reservisten paraat

Het Israëlische kabinet heeft een plan goedgekeurd om nog eens 75.000 reservisten te mobiliseren voor de campagne tegen de Gazastrook. Volgens Midden-Oosten correspondent Roel Geeraedts is een grondoffensief niet uitgesloten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

VS VANDAAG: Markten sluiten hoger

Wall Street is vrijdag hoger gesloten, met name vanwege tekenen van vastberadenheid onder de vier congresleiders in het vermijden van de fiscal cliff, terwijl de aandelenmarkten de dag nog met verlies begonnen.

De toonaangevende Dow Jones-index eindigde 0,4% hoger op 12.588,31 punten. De breed samengestelde S&P 500 steeg 0,5% tot 1.359,88 punten, terwijl de technologiezware Nasdaq 0,6% won tot 2.853,13 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

Wall Street hoger na begrotingsoverleg

De effectenbeurzen in New York noteerden vrijdag aan het einde van de handelsdag in de plus. Uit de eerste gesprekken over de aanpak van de Amerikaanse staatsschuld kwamen positieve signalen, maar beleggers blijven voorzichtig. De onrust in het Midden-Oosten vergrootte de terughoudendheid onder beleggers.

De Dow-Jonesindex noteerde een winst van 0,3 procent op 12.581 punten. De S&P 500 won 0,4 procent op 1358 punten. De Nasdaq klom 0,5 procent tot 2850 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

'Cyprus moet dieper snijden'

Cyprus moet van zijn internationale geldschieters verder snijden in de uitgaven. In plaats van 975 miljoen euro moet het land nu 1,2 miljard euro besparen. Dat meldde de Cypriotische staatstelevisie vrijdag op basis van anonieme bronnen.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

VTB Capital is begonnen met uitgifte 'golden bonds'

Billionaire George Soros bets on gold as price falls

Billionaire George Soros bets on gold as price falls

Billionaire investor George Soros has increased his stake in the biggest exchange- traded fund as gold prices post the largest quarterly drop since 2008.

Gold auction means shortage for Russia State reserves

Current legislation is likely to make it difficult for the Russian Government to buy gold to prop up its reserves. The state plan to buy 500kg may run into problems says ‘Rossiyskaya Gazeta’ newspaper.

Lees verder op rt.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs