EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
57
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
31
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39916 tot 39920 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

Verzekeraars vrezen strop voor woningeigenaar

Voor vele duizenden woningeigenaren met een spaar- of levenhypotheek dreigt een fiscale strop zonder dat zij zich daarvan bewust zijn. Met die waarschuwing komen de Organisatie van Financiële Dienstverleners (OvFD) en het Verbond van Verzekeraars dinsdag.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

Kleine uitslagen op Europese beurzen

De Europese beurzen bleven dinsdag dicht bij de slotstanden die maandag werden bereikt. Beleggers namen een afwachtende houding aan nadat het besluit over de uitbetaling van het volgende deel van de noodsteun aan Griekenland werd uitgesteld. Ook woog een sterker dan verwachte afname van een Duitse vertrouwensindex op de koersen.

De AEX-index in Amsterdam noteerde een uur voor het slot 0,3 procent hoger op 333,29 punten. De MidKap-index daalde 0,1 procent tot 518,67 punten. De beurzen in Londen en Frankfurt daalden 0,1 procent, terwijl de CAC40 in Parijs 0,2 procent steeg.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

Europarlement zegt af voor overleg begroting

Het Europees Parlement (EP) weigert later dinsdag aan te schuiven bij het overleg met de EU-lidstaten over de begroting van dit en volgend jaar. Voorzitter Martin Schulz van het EP heeft dit dinsdagmiddag gezegd.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

Wall Street opent lager

In New York zijn de Amerikaanse beurzen dinsdag lager geopend. De onzekerheid over de extra steun aan Griekenland en de dreigende begrotingscrisis in de Verenigde Staten wegen op het sentiment.

De Dow-Jonesindex noteerde kort na aanvang van de handel 0,4 procent lager op 12.762 punten. De brede S&P 500 daalde 0,5 procent tot 1373 punten en technologiebeurs Nasdaq verloor 0,8 procent tot 2880 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 13 november 2012

Spaanse rente nadert 6 procent

De toenemende zorgen over de Europese schuldencrisis hadden dinsdag een duidelijke weerslag op de Spaanse rente. Het rendement op 10-jarige Spaanse leningen ging stevig omhoog en naderde voor het eerst sinds eind september de grens van 6 procent.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs