Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 39916 tot 39920
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

“Obligaties worden een gevaarlijke investering”

Obligaties hebben maanden- zo niet jarenlang hoge toppen gescheerd, maar aan de periode van hoogconjunctuur op de obligatiemarkt lijkt een einde te zijn gekomen. Obligaties hebben het stadium bereikt dat ze veel te duur zijn tov andere assets zoals aandelen.

Bij Gramercy Capital Management is Joan Lappin momenteel CEO en deze vrouw heeft een uitgesproken visie op de obligatiemarkten. Volgens haar worden obligaties een gevaarlijke investering, wie nu nog instapt dreigt geen geld te winnen maar te verliezen.

Bedrijven plaatsen obligaties in razendsnel tempo

Bron: Elpais.com
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

LIVE: Massa demonstraties in SPANJE

Heel veel boze Spanjaarden doen een poging om het Spaanse Congres in Madrid te omsingelen. En de politie die zwaar in de minderheid is. Er zouden zeker 25.000 mensen aanwezig zijn.

LIVE

Bron: prijsvanzilver.nl
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

Zilver dit jaar al op +17% !

Alle ogen zijn tegenwoordig gericht op goud en andere edelmetalen, terwijl ook juist zilver het in 2012 erg goed doet. De prijs van zilver is dit jaar met maar liefst 17 procent gestegen, en zit nog een periode van stijgingen aan te komen!

Zilver begon 2012 met een koers van 28,78 dollar per troy ounce, maar heeft inmiddels een prijs bereikt van 33,73 dollar per troy ounce. Het hoogste punt voor zilver werd bereikt op 29 februari, toen de zilverprijs de dag afsloot op een prijs van meer dan 37 dollar per troy ounce! Mede door de economische crisis is de zilverprijs sterk opgelopen in 2012.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

Wall Street geeft winsten op

In New York gaven de graadmeters de winsten van eerder op de dag op en vielen in de middaghandel terug tot licht negatief terrein. Opmerkingen van de grote vermogensbeheerder BlackRock dat de rally van afgelopen weken ten einde loopt drukten de koersen. Eerder wisten de beurzen zich gesteund door positieve cijfers over de Amerikaanse economie en hoop op meer stimuleringsmaatregelen van de FederalReserve.

De Dow-Jonesindex noteerde in de middag 0,1 procent lager op 13.539 punten. De brede S&P 500 verloor 0,2 procent tot 1454 punten en technologiebeurs Nasdaq leverde eveneens 0,2 procent in tot 3153 punten.

Bron: RT[z]
Geplaatst: dinsdag 25 september 2012

Griekenland overweegt 'roll-over' schulden

Griekenland overweegt om de centrale banken binnen de eurozone te vragen om de looptijd van enkele tientallen miljarden aan Grieks staatspapier die de banken in bezit hebben en die komende jaren aflopen, te verlengen.

Dat zegt de Griekse onderminister van financien Christos Staikouras dinsdag in een schriftelijke reactie op vragen van een Grieks parlementslid. Zo'n 'roll-over' zou bedoeld zijn om in de komende jaren eventuele nieuwe financieringstekorten te dekken indien blijkt dat doorgevoerde hervormingen hun werk niet doen.