EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39921 tot 39925 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

'Over halfjaar verder praten over Griekenland'

STOCKHOLM - Volgend jaar mei zullen de Europese landen opnieuw rond de tafel moeten om te praten over de hulp aan Griekenland. 

Dat zei de Zweedse minister van Financiën Anders Borg dinsdag. Borg liet weten positief te staan tegenover de deal die de ministers afgelopen nacht sloten over Griekenland, maar volgens hem zullen er in een later stadium aanvullende maatregelen nodig zijn.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Hof: ESM strookt met Europese afspraken

Het permanente financiële vangnet voor de eurolanden, het Europees Stabiliteits Mechanisme (ESM), is niet in strijd met Europese wetgeving en verdragen. Dat heeft het Hof van Justitie van de Europese Unie dinsdag bepaald.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Chinese goudvraag stijgt in 2015 naar 1.000 ton

De jaarlijkse vraag naar goud in China zal in 2015 de psychologische grens van 1.000 ton passeren, zo blijkt uit een rapport dat werd vrijgegeven door het Chinese ministerie van Industrie en Informatietechnologie. De productiecapaciteit van China zal tegen die tijd naar schatting gestegen zijn tot 450 ton. Een gat van 550 ton dat gevuld moet worden met de import van goud. Het rapport impliceert dat China nog minstens een paar jaar zal doorgaan met het importeren van grote hoeveelheden goud.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

Monteurs vinden $300.000 aan goud onder vloer

In een huis in Sacramento, Californië, is voor $300.000 aan goud gevonden toen monteurs een nieuw verwarming- en koelsysteem aan het installeren waren. De vondst bestond uit twaalf glazen potjes die volledig gevuld waren met goudstof. De eigenaar van de woning kon niet geloven wat hij zag. Bij de eerste aanblik vermoedde de man al dat het om goud ging.

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 27 november 2012

“Federal Reserve zal tot in het oneindige dollars blijven bijdrukken”

In het begin van november vorig jaar kwam “Currency Wars: The Making of the Next Global Crisis” op de markt, een boek van de hand van James Rickards. In het Angelsaksisch taalgebied is het al uitgegroeid tot een cultboek, sommige investeerders hebben het tot de status van bijbel verheven.

Wat heeft Rickards ons te vertellen dat zo bijzonder is? De Federal Reserve zal volgens de auteur tot in het oneindige geld blijven bijdrukken, een visie die tot dusver door de realiteit werd ingehaald. Sinds de releasedatum is de Fed geld blijven drukken dat het een lieve lust is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs