EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39921 tot 39925 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

Winst Obama stelt Wall Street niet gerust

De herverkiezing van de Amerikaanse president Barack Obama zorgde woensdag niet voor een feeststemming op Wall Street. Na de stembusstrijd richten de zorgen van beleggers zich nu op de grote begrotingsproblemen die Obama met een verdeeld Congres moet zien op te lossen.

Ruim een half uur voor het slot stond de Dow-Jonesindex 2,1 procent lager op 12.968 punten. Dat is de laagste stand sinds begin augustus. De S&P 500 zakte eveneens 2,1 procent, tot 1399 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq leverde 2,3 procent in tot 2944 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

Merkel wil meer Brussel: meer EU-integratie in enkele jaren

De komende 2 tot 3 jaar moeten maatregelen worden doorgevoerd die leiden tot een betere integratie van de Europese Unie. Dat stelde de Duitse bondskanselier Angela Merkel woensdag in Brussel tijdens haar eerste toespraak tot het Europese parlement in 5 jaar. De regeringsleidster riep haar collega's op volgende maand tijdens een top in Brussel akkoord te gaan met een ambitieus plan voor nauwere samenwerking op economisch en monetair gebied, zoals het begrotingsbeleid. Alleen met economische hervormingen en een traject voor meer eenheid kan de EU geloofwaardigheid en vertrouwen terugwinnen, zo stelde ze. Merkel was uitgenodigd om haar Europees beleid toe te lichten. Ze benadrukte dat Duitsland er alles aan zal doen om Europa door de crisis te helpen: ,,Eensgezind en vastbesloten zijn we sterker.'' .

[...]

Lees verder op welingelichtekringen.nl
Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

Verlies op Wall Street om begrotingszorgen

De verkiezingsoverwinning van president Barack Obama is woensdag op Wall Street met dieprode koersborden ontvangen. Na de stembusstrijd richten de zorgen van beleggers zich nu op de grote begrotingsproblemen die Obama met een verdeeld Congres moet zien op te lossen.

Na bijna 4 uur handel stond de Dow-Jonesindex 2,1 procent lager op 12.970 punten. De S&P 500 zakte 2 procent tot 1400 punten. Technologiegraadmeter Nasdaq leverde 2,2 procent in tot 2945 punten.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

"Aanbod van goud zal vraag niet kunnen invullen"

Mark Cutifani, CEO van AngloGold Ashanti, legde een opmerkelijke verklaring af met betrekking tot de situatie op de goudmarkt. In een interview met CNBC’s “Power Lunch” vertelde Cutifani dat de vraag naar goud groter is dan het aanbod. Dat zal zo blijven, ook al blijft de goudprijs stijgen.

Gegeven de huidige politieke onzekerheid is het slechts een kwestie van tijd alvorens de barrière van 2.000 dollar per troy ounce gerond zal worden. Maar Cutifani gaat nog een stap verder: volgens hem is het slechts een kwestie van tijd alvorens we 5.000 dollar zullen moeten betalen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 7 november 2012

IMF hervat gesprekken met Cyprus

Vertegenwoordigers van het Internationaal Monetair Fonds (IMF) reizen deze week naar Cyprus om de onderhandelingen over noodleningen aan de eilandstaat te hervatten. Dat bevestigde een woordvoerder van het IMF woensdag.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs