EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39926 tot 39930 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

20 manieren waarop rijke mensen anders denken dan de rest

Steve Siebold interviewde de voorbije dertig jaar zowat overal ter wereld miljonairs.

Steve Siebold interviewde de voorbije dertig jaar zowat overal ter wereld miljonairs.

Hij wilde te weten te komen wat hen van de anderen onderscheidt. Het had weinig met geld te maken, was zijn conclusie, het was voornamelijk een kwestie van mentaliteit...

"De middenklasse zegt dat je blij moet zijn met wat je hebt,’ schrijft hij. En: ‘Algemeen mag men stellen dat mensen door angst worden overvallen wanneer het over geld gaat.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

Samenwerking Japan en India in aardmetalen

India en Japan gaan samen zeldzame aardmetalen produceren. De landen willen zo minder afhankelijk worden van China, dat over de grootste voorraden beschikt.

India en Japan gaan samen zeldzame aardmetalen produceren. De landen willen zo minder afhankelijk worden van China, dat over de grootste voorraden beschikt.

De twee landen kwamen vrijdag overeen een gezamenlijk project te beginnen, waarbij het Japanse handelshuis Toyota Tsusho en een Indiase staatsbedrijf betrokken is. Japan gaat vanaf volgend voorjaar 4,100 ton aardmetalen importeren vanuit India.

Lees verder op RT[z]
Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

Ontslaggolf treft Amsterdam : Aantal uitkeringen met 20% gestegen

De werkloosheid in Amsterdam stijgt snel. Inmiddels hebben 34.000 Amsterdammers geen werk. Dat is acht procent van de beroepsbevolking. In Amstelveen en Haarlemmermeer is het aantal WW-aanvragen dit jaar met een kwart gestegen.

De Amsterdamse arbeidsmarkt bleef lang overeind doordat de beroepsbevolking gemiddeld hoogopgeleid is en slechtdraaiende sectoren zoals de bouw en de industrie niet sterk vertegenwoordigd zijn. Dit jaar is de werkloosheid echter flink gestegen, tot 8,1 procent, blijkt uit cijfers van SEO Economisch Onderzoek. In heel Nederland bedraagt de werkloosheid gemiddeld 6,8 procent.

Lees verder op parool.nl
Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

rating aantal Nederlandse banken verlaagd

Kredietbeoordelaar Standard & Poor's heeft de kredietwaardigheid van een aantal Nederlandse banken verlaagd. Het gaat om Rabobank, ABN Amro, Van Lanschot en SNS Reaal. Zij zakken elk met een niveau.

De vier banken zijn volgens S&P blootgesteld aan toenemende economische risico's door de slechte vooruitzichten voor de Nederlandse economie en de hele eurozone.

Lees verder op deredactie.be
Geplaatst op: zaterdag 17 november 2012

Israël valt hoofdkwartier Hamas in Gaza aan

De Israëlische luchtmacht heeft vannacht het hoofdkwartier van de Hamas-regering op de Gazastrook gebombardeerd. Volgens ooggetuigen, ondermeer onze correspondent Roel Geeraedts, is het pand ernstig beschadigd.

Volgens Hamas heeft het hoofdkwartier vier nachtelijke aanvallen te verduren gekregen. Over doden of gewonden is nog niets bekend. Hamas meldde in een verklaring dat de regering 'de strijd voor het volk voortzet'.

Lees verder op RT[z]
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs