EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 39926 tot 39930
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Vervalste Perth Mint goudbaren verkocht in China

In China zijn een groot aantal vervalste goudbaren met het stempel van de Perth Mint opgedoken. De vervalste goudbaren van 1 troy ounce werden gemaakt in kleine werkplaatsen in China. Het Australische Seven News ontdekte deze frauduleuze praktijken, die waarschijnlijk al verschillende slachtoffers hebben gemaakt. De goudbaren zijn zorgvuldig nagemaakt, maar bevatten vrijwel geen goud.

[...]

Lees verder op MarketUpdate.nl
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

België wereldkampioen, ... belastingen

De hoogste belastingvoeten voor de hoogste inkomens vindt men in Aruba (58,95%) en Zweden (56,6%). Maar inclusief de afhoudingen voor de sociale zekerheid wordt België het land dat zijn bevolking het meeste belast voor inkomens boven de $ 100.000. België klopt hiermee landen als Griekenland, Italië en Spanje. In de top 10 staan 7 landen uit de Eurozone.

[grafiek]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Japan neemt de wereld weer over

De Japanse Yen is een van de sterkste munten van de ontwikkelde landen dit jaar. De sterke Yen gecombineerd met een zwakke binnenlandse economische groei heeft ervoor gezorgd dat de Japanse bedrijven hun pijlen richten op doelwitten buiten Japan.

De overname van Sprint door Softbank is hier het laatste bewijs van. Deze overname is de grootste Japanse overname ooit buiten Japan. Hiermee komt het totaal bedrag aan overnames door Japanse bedrijven ook op recordniveaus.

Japanse bedrijven overtreffen de rest van de wereld en lijken weer klaar om de wereld te veroveren.

[grafiek]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Wordt Spaans worst case scenario waarheid? De feiten!

De Spaanse economie zit in zak en as, dat is al langer geweten. Vele analisten voorspellen vele uitkomsten voor het land. De ene ziet het wordt case scenario van een daling van het bbp met 6,5 % de komende 2 jaar al als werkelijkheid, de andere ziet na een daling in 2013 de economie weer aantrekken met 2,6 % in 2014. Aangezien we geen glazen bol hebben, houden we ons even aan de harde feiten:

[...]

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 23 oktober 2012

Doug Casey vertelt over hoe men kan beleggen in de 'Grotere Depressie'

Doug Casey was te gast op Capital Account om de huidige negatieve marktontwikkelingen te bespreken. Hij vertelt aan Lauren Lyster hoe hij belegt in de Grotere Depressie waar we momenteel in verkeren.

Doug Casey was te gast op Capital Account om de huidige negatieve marktontwikkelingen te bespreken. Hij vertelt aan Lauren Lyster hoe hij belegt in de Grotere Depressie waar we momenteel in verkeren.

Casey ziet onder meer kansen in Afrika, maar ook in Zuid-Amerika... de juiste groeimarkten volgens Doug Casey.

[video]

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs